Evenimente · Ingrijirea sanatatii · Surse utile

12 days before Christmas 2020. Ziua 3: Povestea Hypernatura

Update: Castigatorii sunt cei de mai jos. Toti vor fi contactati prin email sau Facebook daca comentariul a fost facut acolo. Verificati-va si spam-ul. 

  1. Setul 1 va merge la Maria Grama. 
  2. Setul 2 va merge la Adela Talpes. 

Am pregatit pentru voi un concurs cu premii frumoase, care sustin sanatatea si starea de bine. De data aceasta va fi ceva mai special, adica in urmatoarele 12 zile veti gasi pe site-ul meu povestea a 12 afaceri romanesti de familie, pe care incercam sa ii ajutam in aceste vremuri provocative. Fiecare isi va spune povestea pe scurt si totodata au dorit sa va ofere si un cadou sau mai multe.

Concursul a inceput pe 14 decembrie, iar castigatorii vor fi anuntati aici pe site intre 5-8 ianuarie. Castigatorii vor fi contactati de fiecare firma in parte pentru detaliile de livrare. Regulile sunt simple anul acesta:

  • Trimite acest mesaj la cel putin 3 persoane, ori prin email, ori prin Facebook.
  • Urmareste timp de 12 zile fiecare postare si lasa un comentariu doar la postarea cu produsele pe care ti le doresti. 
  • Intereseaza-te de produs, apasand pe link-ul fiecarui magazin si scrie din descrierea produsului, 3 motive pentru care doresti sa alegi aceste produse. 

Ziua 3: Povestea Hypernatura.com

„Toate experiențele din viață ne-au arătat că Natura este aliatul omului. Am învățat că de câte ori privim către ea, la nevoie, brațe larg deschise ne primesc, fără ezitare, în inima ei caldă, cu belșug de sănătate. Am învățat că oricât de bolnavi ajung să fie oamenii, uitând de ei înșiși, reîntoarcerea lor la darurile Naturii, le poate reclădi sănătatea și salva viețile.

  1. Susținem sănătatea integrativă a organismului uman. Acționăm pentru contracararea bolilor încă din fazele incipiente, pentru a face posibilă vindecarea organismului și reechilibrarea lui.
  2. Oferim produse naturale, studiate științific. Dorim să facem disponibile și cunoscute acele produse naturale, cu rezultate dovedite științific, care sunt destinate susținerii organismului în lupta cu bolile lumii moderne. 
  3. Studii, cazuistică și cercetare. Ne informăm continuu și valorificăm rezultatele studiilor despre remediile naturale utilizate în țările cu un nivel al cercetărilor științifice mult mai avansat.

Ne dorim ca experiența Hypernatura să schimbe cât mai multe vieți în Bine! Și să contribuim la regăsirea drumului de întoarcere a omului modern către natural, firesc, simplitate.”

Oferim pentru acest concurs 2 premii care vor merge la doi castigatori diferiti. 

Primul pachet va contine:

  • Voluntastrols,
  • Lipozomal Magneziu.

Al doilea pachet va contine:

  • Vitamina C Lipozomal,
  • Moderaflam.

25 de gânduri despre „12 days before Christmas 2020. Ziua 3: Povestea Hypernatura

  1. Cred ca este necesar sa luam suplimente pentru a fi sanatosi,avand in vedere ca nu stim ce mancam,ce apa bem,ce aer respiram..Suplimentele lipozomale se absorb mai usor.Chiar le folosesc de ceva vreme.

    Apreciază

  2. Avand in vedere ca traim intr un aer poluat,nu stim ce mancam si ce fel de apa bem,cred ca e necesar sa luam suplimente.Cele lipozomale se absorb mai usor.De ceva vreme le folosesc,sperand sa mi fie de folos.

    Apreciază

  3. Esentiale pentru o buna functionare a organizmului. Foarte importante in acesta perioada !

    Apreciază

  4. De 2 ani de zile folosesc produse naturale,în special uleiurile esentiale pentru mine si cei dragi. Am avut ŕeusite nenumărate cu acestea. Pe lângă uleiuri ajutam corpul si cu alimentație echilibrată și cu suplimente. Mi-a plăcea să încerc aceste suplimente lipozomale pentru ca se absorb mai repede, vindeca mai usor corpul si nu am mai folosit aceasta gama.

    Apreciază

  5. Mi-as dori sa ncerc aceste produse caci as vrea sa contribui la regăsirea drumului de întoarcere a omului modern către natural, firesc, simplitate. Si cred caci ac produse sunt ideale pt fiecare.

    Apreciază

  6. Mi-aș dori foarte mult primul pachet pentru mama. Mi-am achiziționat vitamina C de la voi. ❤️
    Mulțumesc! 😊

    Apreciază

  7. Îmi doresc sa încerc magneziul lipozomal deoarece: lipozomii cedează Magneziul direct în celule, se observa efecte rapide în stres și deficit de atenție și conține doar ingrediente naturale, fără aditivi, coloranți, alcool.

    Apreciază

  8. Aș dori să am sansa de a castiga acest kit de produse ….avand in vedere ca ch8ar si consumul mare de fructe si legume nu ne asigura suficiente nutrienti , chiar avem nevoie de suplimente .
    Va multumesc 😘

    Apreciază

    1. Am citit din scoarta in scoarta aceste carti MINUNATE ! Ma intorc la ele cu multa dragoste si pofta de,, ceva bun si sanatos!”

      Apreciază

  9. „Toate experiențele din viață ne-au arătat că Natura este aliatul omului. Am învățat că de câte ori privim către ea, la nevoie, brațe larg deschise ne primesc, fără ezitare, în inima ei caldă, cu belșug de sănătate. Am învățat că oricât de bolnavi ajung să fie oamenii, uitând de ei înșiși, reîntoarcerea lor la darurile Naturii, le poate reclădi sănătatea și salva viețile.”
    Mai bune motive pentru care-mi doresc produsele nu aș putea găsi!!

    Apreciază

  10. Imi doresc vitamina c liposomala deoarece contine ingrediente naturale, biodisponibilitate maxima, formula lipozomala brevetata, putem să o folosim zilnic la un copil mofturos cu rinita alergica.

    Apreciază

  11. Folosesc Salvestrol de vreo 2 ani (l-am descoperit în urma îmbolnăvirii cu cancer la sân) și cred în el! Îmi plac produsele Hypernatura deoarece sunt naturale, fara efecte adverse și au rezultate dovedite științific.

    Apreciază

  12. Am folosit aceste produse si le as folosi zilnic. Sunt minunate, m am simtit foarte bine datorita lor. Au actiune sigura, intensa si de durata!

    Apreciază

  13. – ModeraFlam se foloseste la reducerea inflamatiilor in rinita alergica.
    – Lipozomal Magneziu asigură absorbția până la 99% a Magneziului direct în celulele organismului.
    – Vitamina C Lipozomal asigură absorbția până la 99% a Vitaminei C direct în celulele organismului.
    – Voluntastrols® e conceput pentru promovarea sănătății țesuturilor neuronale și menținerea funcțiilor cerebrale optime, cu multiple aplicații în tratamentul clinic complementar inclusiv in caz de oboseală mintală;

    Apreciază

  14. Imi doresc pachetul cu Vitamina C lipozomal si ModeraFlam, pentru ca vitamina C contribuie la formarea de colagen necesară frumuseții și sănătății pielii, la susținerea proceselor de vindecare ale organismului si la creșterea absorbției fierului și a calciului în intestin, printre multe altele.

    In plus, formula lipozomala asigura absorbția și biodisponibilitatea maxima a nutrienților este maximă, lipozomii cedează Vitamina C direct în celule si fosfolipidele de înaltă puritate hrănesc și regenerează peretele celular.

    De asemenea, substantele prezente în ModeraFlam™ contribuie sinergetic la: consolidarea sistemului imunitar, stimularea sintezei colagenului, stabilizarea și regenerarea membranelor celulare si multe altele.

    Multumesc, Ligia pentru generozitatea cu care ne oferi aceasta oportunitate. Urez intregii familii un Craciun linistit si un an nou cu sanatate, multe bucurii, pace sufleteasca si realizari in toate proiectele voastre frumoase.

    Apreciază

  15. Mi-ar place sa castig pentru a oferi familiei mele un aport de vitamine si minerale in aceasta perioada care ne pune la incercare pe toti.

    Apreciază

  16. Ce minunat e sa descopar o firma care promoveaza principii sanatoase si care doreste intr-adevar sa ajute clientul. Natura este cel mai mare Vindecator si ne ofera solutii pentru orice boala sau dezechilibru energetic si fizic. Imi doresc sa incerc produsele Hypernatura pentru ca rezonez cu fundamentele si ideologia companiei.
    Mi-as dori sa incerc ModeraFlam™ IL-6 Formula pentru ca este un antiinflamator natural bogat în Quercitina, Vitamunda si Vitamina C Lipozomal pentru sistemului imunitar și pentru reducerea oboselii și extenuării.

    Apreciază

  17. Îmi plac produsele Hypernatura deoarece sunt naturale, fara efecte adverse și au rezultate dovedite științific. Suplimentele Lipozomale asigură absorbția până la 99% .Conținutul lipozomilor este protejat de oxidare și degradare. Acest scut fosfolipidic de protecție sau barieră, rămâne nedeteriorat până când conținutul lipozomului este livrat tesutului țintă

    Apreciază

    1. Mi-as dori sa incerc primul pachet pentru ca ModeraFlam™ IL-6 Formula m-ar ajuta in durerile articulare,fiind un antiinflamator natural, ajuta si la consolidarea sistemului imunitar, conține doar ingrediente naturale, fără aditivi, coloranți, alcool.
      Magneziul este un mineral esențial în producerea ADN-ului, în creșterea oaselor, în menținerea sănătății psihice, a sănătății cardiovasculare și musculare.Aceste suplimente Lipozomale asigură absorbția până la 99% .

      Apreciază

  18. Mi-as dori sa incerc primul pachet pentru ca ModeraFlam™ IL-6 Formula m-ar ajuta in durerile articulare,fiind un antiinflamator natural, ajuta si la consolidarea sistemului imunitar, stimularea sintezei colagenului, stabilizarea și regenerarea membranelor celulare in combinatie cu Vitamina C.

    Apreciază

Comentariile sunt închise