Evenimente · Ingrijirea sanatatii · Surse utile

12 days before Christmas 2020. Ziua 11: Povestea El-Dor Plant

Update: Castigatorii sunt cei de mai jos. Toti vor fi contactati prin email sau Facebook daca comentariul a fost facut acolo. Verificati-va si spam-ul. 

Pachetul de vlastari la El-Dor Plant merge la Madalina Georgescu, iar castigatorul pachetului cu produse de brutarie, este Vekas Rodica-Maria.


Am pregatit pentru voi un concurs cu premii frumoase, care sustin sanatatea si starea de bine. De data aceasta va fi ceva mai special, adica in aceste 12 zile pana la Craciun veti gasi pe site-ul meu povestea a 12 afaceri romanesti de familie, pe care incercam sa ii ajutam in aceste vremuri provocative. Fiecare isi va spune povestea pe scurt si totodata au dorit sa va ofere si un cadou sau mai multe.

Concursul a inceput pe 14 decembrie, iar castigatorii vor fi anuntati aici pe site intre 5-8 ianuarie. Castigatorii vor fi contactati de fiecare firma in parte pentru detaliile de livrare. Regulile sunt simple anul acesta:

 • Trimite acest mesaj la cel putin 3 persoane, ori prin email, ori prin Facebook.
 • Urmareste timp de 12 zile fiecare postare si lasa un comentariu doar la postarea cu produsele pe care ti le doresti.
 • Intereseaza-te de produs, apasand pe link-ul fiecarui magazin si scrie din descrierea produsului, 3 motive pentru care doresti sa alegi aceste produse.

Ziua 11: Povestea El-Dor Plant

„Spus în cuvinte simple, povestea noastră a luat naștere de peste 10 ani pe piața din România, din dorința de a descoperi puterea tămăduitoare a plantelor, de a face bine și de a-l împărtăși celorlalți. El-Dor Plant înseamnă în primul rând, sănătate. Totodată, ceea ce ne recomandă este încrederea clienților în produsele noastre.

Ce promovăm?

• Sănătatea
• Încrederea
• Moderația
• Documentarea
• Starea de bine

Toate aceste ingrediente sunt cele necesare unui stil de viață sănătos, echilibrat, care a descoperit în microplante – cunoscute sub denumirea de „vlăstari” un adevărat miracol al naturii. 

Mulți dintre noi se confruntă adesea cu probleme pe care nu le-ar fi prevăzut înainte sau cărora nu le-au găsit soluție de-a lungul timpului. Astfel, deși este adevărat că, cel mai adesea, oamenii ni se adresează căutând un remediu pentru probleme de sănătate grave, în stadii destul de înaintate, considerăm că societatea ar trebui să conștientizeze factorul extrem de important ce îl constituie alimentația în viața noastră. În acest mod, prevenirea apariției unor boli ar fi mult mai eficientă decât combaterea acestora.

Dincolo de beneficiile recunoscute chiar și peste graniță ale vlăstarilor, ceea ce pune în balanță calitatea acestora este certificarea BIO pe care noi o considerăm absolut necesară. Tocmai de aceea, toate produsele magazinului nostru se bucură de certificare BIO și încurajează acest demers și pentru ceilalți colegi ai noștri furnizori sau crescători de plante.

Considerăm că moderația este cheia unei alimentații echilibrate. Oricât de bune ar fi alegerile pe care le facem din punct de vedere nutrițional, un element important este să știm să găsim un echilibru care să ne structureze alimentația. A crede că totul stă în produsele consumate poate fi un teren alunecos pentru cei care nu știu să cunoască moderația consumului acestor produse.

Pentru a cunoaște, trebuie să ne documentăm! Nimeni nu s-a născut învățat. Așa cum noi continuăm încă să învățăm chiar de la clienții noștri, așa dorim să le întoarcem acestora informațiile primite cât mai corect. Evoluția pe piața alimentară nu este tocmai cea mai fericită în zilele noastre, riscul de a fi înșelați în ceea ce privește calitatea produselor fiind din ce în ce mai mare. De aceea, trebuie să fim într-o continuă conștientizare a acestei evoluții, documentându-ne cu privire la fiecare produs introdus în alimentație, cu privire la proprietățile acestuia, dar, mai ales, la proveniența sa și la modul în care a fost crescut. În final, toate acestea de mai sus conduc la starea de bine.

Trupul este oglindirea sufletului. Așa cum boala dăunează trupului, ea va avea efecte și pentru sufletul nostru și invers. Stările de stres, oboseală, despresie, nervozitate, toate acestea sunt fie consecințe ale unei afecțiuni, fie simptomele acesteia. Așa fiind, dacă vrem să reflectăm lumină în jurul nostru, trebuie să ne hrănim cu stare de bine.

Ce oferim pentru acest frumos concurs?

Un pachet cu produsele făcute de brutaria El-Dor Plant in valoare de 176 lei. Acesta va cuprinde:

 • Pâine fara gluten, fara drojdie sau maia, din quinoa, mei sau hrisca,
 • Chipsuri cu kale, spanac sau urzici si crackeri pe baza de morcovi.

Mai putem să oferim si un pachet cu vlastari in valoare de 63 lei.”

Vlastari de broccoli

12 gânduri despre „12 days before Christmas 2020. Ziua 11: Povestea El-Dor Plant

 1. Cunosc produsele de la El Dor Plant si sunt foarte multumita de ele. Sunt produse sanatoase, curate. Din pacate le consum rar: vlastari, chipsuri, crackeri, din cauza termenului scurt de valabilitate. Le cumpar dintr-un magazin bio.

  Apreciază

 2. Frumos premiu. Mi-ar plăcea să gust o astfel de pâine, fără gluten, fără drojdie, fără maia. Vlăstari nu am avut ocazia să consum doar germeni.

  Apreciază

 3. Cele 3 motive ar fi:

  1. vlastari bio proaspeti
  2. paine fara gluten
  3. produse naturale raw

  Apreciază

 4. Datorita faptului ca El-Dor Plant ofera produse din ingrediente alese cu multa grijja, se documenteaza pentru ca produsele finale sa fie cat mai nutritive, dar si pentru ca se straduiesc ca aceste minunate produse sa fie din surse sigure, Bio, cu siguranta pentru noi, consumatorii finali, reprezintao alegere inteleapta de care se bucura ntreaga familie!

  Mi-as dori sincer sa le pot oferi celor 4 copilasi imbietoarea paine, deosebitele chipsuri si minunatii vlastari, ei sunt foarte receptivi cand le spun despre sanatate si nutritie!

  De asemenea, de o luna ni s-a stricat aparatul de paine, iar cum timpul cu 4 copilasi, dar si serviciu, este foarte limitat, am ramas doar cu doriinta de a avea paine mai nutritiva…

  Sarbatori cu pace si bucurii tuturor!

  Apreciază

  1. Nu am inteles foarte bine Ligia Pop, imi cer iertare… pentru ca toti pasii sa fie efectuati corect, in cazul in care se posteaza comentarii in mai multe zile, este necesar ca mesajul sa fie trimis catre 3 persoane pentru fiecare postare a zilei respective?
   Sau daca am facut cuoscut acest concurs o data prin email, este in regula si putem participa in mai multe zile?

   Apreciază

   1. Corect. Postezi comentariul la mai multe postari, imparti link-ul cu prietenii din lista ta de pe email, Facebook, Instagram, ca sa afle si ei de aceste mici afaceri. Aceasta a fost si ideea acestui concurs, sa ajutam micile afaceri.

    Apreciază

 5. Cele trei motive ar fi: cipsurile sunt doar din legume, produsele raw vegan, o paine deosebita iar vlastarii tare faini. Nu am incercat produsele El-dor plant.

  Apreciază

 6. Imi doresc sa sa o incerc produsele EL-DorPalnt pentru ca sunt produse sanatoase , ducumentate ne dau o stare de bine ,au certificare BIO .As alege in primul rand painea fara gluten,deorece am forma usoara de intoleranta la gluten si vlastarii un adevarat miracol care cu ertificarea BIO.

  Apreciază

Comentariile sunt închise