Ganduri

De ce am o tristete in privire de cativa ani?

Cred ca am spus destul in aceste video-uri de mai jos, insa ca si completare, ingrijorarea mea nu se refera la oamenii din jurul meu, ci la nivel global si la responsabilitatea de a ajuta pe cat mai multi din toate colturile lumii. Ascultati video-urile si o sa vedeti la ce ma refer.

De asemenea, nu e o stare generala in care ma cufund zilnic; video-ul 2 si 3 va explica si acest lucru. Zilnic imi caut momente cat mai multe de bucurie si care sa-mi inveseleasca existenta.

Ma puteti gasi si aici:




Mai jos va las cateva poze cu colturile mele de bucurie dar si alte lucruri pe care le creez doar pentru un simplu moment de bucurie si romantizare a vietii pe care o traiesc. Pe cele de la interior le schimb din timp daca simt ca m-am plictisit de ele sau in functie de anotimp, iar in gradina am spatiile mele favorite pe care de la an la an le infrumusetez cu noi plante perene. Mai nou am inceput sa imbin si mai mult plantele perene ornamentale, cu plantele aromatice perene sau anuale: salvia, menta, tarhonul, busuiocul si altele cele care fructifica, dar si cu tufele de coacazi rosii, albi, negrii, lonicera, aronia, murele, zmeura cat si altele din categoria fructe de padure pe care le adoram sa le avem in preajma de atatia ani.

4 gânduri despre „De ce am o tristete in privire de cativa ani?

  1. Buna ziua doamna Ligia. Va urmăresc de ani buni și vă mulțumesc pentru ce faceți, necondiționat și cu dăruire. Iertați curiozitatea, dar fără a avea intenția să lezez pe cineva, având în vedere că sunteți vegan, voiam să știu dacă mai folosiți blănuri. In unul din video urî purtați o căciulă din blana…poate fi ecologica sau nu. Va rog sa- mi îngăduiți aceasta curiozitate. Mulțumesc!Cu drag și cu prețuire.Carmen Liokalos

    Trimis din Yahoo Mail pe Android

    Apreciază

    1. Buna ziua d-na Carmen,

      Cu mare drag si ma bucur ca imi sunteti alaturi de atatia ani.

      Referitor la intrebare, niciodata n-am spus ca sunt vegana. Este mentionat acest lucru din 2010 pe acest site. Si da, caciula este de blana, luata acum 15 ani intr-un tur al manastirilor din Bucovina.

      Puteti citi aici detalii despre ce m-ati intrebat:
      https://ligiapop.com/about/

      Cu bine,
      Ligia

      Apreciază

  2. Buna Ligia,

    eu te apreciez si te urmaresc de mult timp, am si foarte multe carti de ale tale. Si eu am trait multa vreme in aceasta stare de tristete, fara a stii ca o am, fara sa o constientizez, inca o mai am si eu in anumite situatii. eu am descoperit pentru mine Theta Healing si Metoda Sedona care ma ajuta sa imi echilibrez emotiile, sa imi schimb credintele limitative si crede-ma ca am multe. eu ce am invatat pana acum e ca putem vedea si lumea detasat si sa imi dau voie sa fiu acel Sine cu S mare, care nu are nevoie sa traiasca emotiile altor oameni, sa fie limitat de ceea ce este in afara, de propriul ego,de trairi, de emotii.

    Daca imi permiti, ti-as recomanda cartile si invataturile lui David R. Hawkins, cartea metoda Sedona si desigur carti si cursuri Theta Healing. Poate le si cunosti.

    Sa iti spun sincer, eu nu sunt o persoana care indrazneste , pana acum, sa scrie cuiva asa mai „renumit”, sa zicem, dar acum am avut impulsul sa iti scriu . Acest mesaj vine din inima, fara nici o intentie rea, imi doresc sa fie binevenit de sufletul tau.

    cu mult drag, Adina Dorynski-Doctor

    Apreciază

    1. Buna Adina,

      Multumesc ca te-ai gandit sa imi lasi un comentariu pentru binele Eului meu Superior. Cunosc metodele mai putin Sedona pe care o s-o studiez, doar ca pe mine nu ma macina emotiile oameni si valurile ce se intampla in lume, ci faptul ca simt ca fac parte din cei care pot schimba lumea si ca mi-as dori sa ajut mai mult. Asta este ceea ce ma macina din cand in cand, dar nu pot spune ca ma deprima sau ca ma influnteaza enorm, asa cum am exprimat si in video-uri din articol, zilnic viata mea se invarte in jurul multor bucurii si momente pe care le romantizez si care ma incarca enorm. De mai multi ani buni am parte de o experienta vie, transformatoare si ma bucur spre ce ma indrept.

      Multumesc inca odata si multa sanatate,
      Ligia

      Apreciază

Ce crezi despre acest subiect?