Ganduri

Urari de bine de 8 martie

Pentru mine, noul an vine exact cand se simte noul inceput, cand totul revine la viata, adica primavara. Mereu am simtit asa si cred ca asa ar fi si normal sa fie. Multe culturi au in traditia lor curatenia generala de primavara, asta ca sa lasam in spate tot ce-i vechi si sa imbratisam cu un aer de nou si proaspat tot ce este in jurul nostru. De aceea, dragi femei de orice varsta, va doresc sa aveti un an minunat si plin de sanatate!

Cautati-va bucuria in tot ce faceti si nu uitati zilnic de sufletul vostru! Acceptati-va in orice ipostaza, cu starile bune sau cu cele rele! Cautati in fiecare zi sa va faceti viata mai frumoasa, prin lucruri reale cum ar fi cititul cartilor care va ajuta sa faceti un pas inainte in evolutia voastra, prin gradinarit si atinsul pamantului, despre care se stie ca are un efect relaxant si antidepresiv, prin mersul cu picioarele goale prin gradina sau o plimbare in natura si cel mai important, prin conectarea cu Sursa Creatoare si solicitarea ghidarii si protectiei de care toti avem atata nevoie intr-o lume guvernata de fortele rele.

5 gânduri despre „Urari de bine de 8 martie

  1. Dragă Ligia!  Mulțumesc pentru urare și îți spun și eu LA MULȚI ANI de 8 Martie! Sa rămâi la fel de minunată cum ești!  Cu drag,  Diana Uliczay Prin

    Yahoo Mail: Căutare, organizare, reușită

    Apreciază

  2. Cu intarziere, toatā luna Martie este ziua sexului frumos… lol

    Multumesc Domnului cā existi si ca ne mai dai sfaturi pe care eu le ador!

    Vaiiii, cât m-as face un fotograf dacā as mai avea o viatā pe acest pamant! Superbe branduse! ❣️🙏❣️☀️

    Numai bine,

    Cristina F

    Apreciază

Ce crezi despre acest subiect?