Ingrijirea sanatatii

Ce trebuie sa stii cand iei masa in oras?

Marea majoritate a continutului acestui articol poate ajuta atat un barbat cat si o femeie cand vine vorba de a lua masa in oras. Veti fi ingroziti daca ati afla cati conservanti, coloranti si MSG se adauga in mancarurile de la restaurant. Nu uitati ca ei nu folosesc tocmai ingrediente proaspete si, in marea majoritate a cazurilor aleg produse mai ieftine sau vechi cum ar fi: oua crapate care nu sunt pentru consum, smantana veche, legume vestejite, peste si carne care a fost dezghetata de mai multe ori sau injectata cu diverse substante pentru a parea proaspata, lapte alterat, plus multe alte ingrediente care au nevoie de potentiatori de arome pentru  a semana cu gustul ingredientelor proaspete. Si pe deasupra, mai si platati bani grei pentru o cina in oras la un restaurant de renume.

Sunt si restaurante care se respecta, insa acestea sunt foarte rare. Daca doriti sa mancati in oras, alegeti-va cu grija locul unde luati masa si imprieteniti-va cu personalul pentru a afla detalii despre felul in care sunt pregatite toate. Stiu ca nu este comod, insa trebuie sa fim precauti si sa ne protejam si in acest sens.

Nu uitati ce v-am sfatuit cu ce timp in urma, mereu sa amintiti ospatarului ca sunteti alergici la MSG sau Mono Sodiu Glutamat. Daca va paziti de aceasta substanta, va crutati singuri de distrugerea celulelor nervoase dar totodata va protejati si amintirile, fiindca MSG-ul distruge in timp amintirile si neuronii [Link ]. Legat de MSG, va recomanda si un video eliberat in 2010 de PRO TV.