Arta filigranului de hartie (quilling)

Vernisaj la Medias: „Modelarea hartiei – arta si filigran”

Daca sunteti prin zona Sibiului, va invit maine 3 Decembrie, 2009  la Medias, orele 17:00 la  Casa Schuller. Vernisajul cum reiese si din titlu, va fi tinut de mine cu lucrari 3D de diverse formate si grade de dificultate. Voi prezenta peste 35 de tablouri unice si peste 70 de modele tot unice de felicitari de Craciun si nu numai. Expozitia va fi cu vanzare si va dura 7 zile timp in care toata lumea este invitata sa-si clateasca ochii sau sa-si aleaga cadourile pentru cei dragi. Daca doriti sa vedeti mai multe modele, apasati aici.

13 gânduri despre „Vernisaj la Medias: „Modelarea hartiei – arta si filigran”

 1. Cred ca e o neintelegere, de obicei vernisajul unei expozitii este tinut de o personalitate din domeniul artelor si/sau culturii care prezinta expozitia si expozantul, eu asta intrebam: te prezinti singura?

  Apreciază

 2. Scuze, n-am inteles de la inceput. Personalitea in domeniu este d-l Adrian Matei, artist plastic si scriitor cu renume international. Avem cu toti emotii oricum, atat dumnealui care m-a incurajat sa fac aceasta expozitie cat si eu.

  Apreciază

 3. Mult succes, Ligia, si la cat mai multe surprize frumoase cu expozitia! Mi-ar fi placut sa-ti pot vedea minunatiile si „pe viu”… 🙂

  Apreciază

 4. wow..sunt minunate felicitarile….ai putea sa mi spui si mie cum faci chestiile alea….?..care e secretul..:D

  Apreciază

Comentariile sunt închise