Alimentatia raw vegana · Evenimente

Aparitie in revista “Pe tocuri”

De curand am avut bucuria sa apar pe paginile unei reviste care apartine Andreei Raicu, numita „Pe tocuri”. Revista este pentru femei, prezentand sfaturi de la cele cosmetice, frumusete, moda, familie, pana la cele legate de arta, cariera si societate.

Pentru numarul lunii octombrie s-a dorit sa se dedice cateva pagini celor care detin un blog culinar. O sa va intrebati cum de tocmai website-ul meu a fost printre cei doar 5 „nominalizati”, gandindu-ne ca exista atatea website-uri foarte aratoase  care prezinta retete culinare. Sincer nu va pot spune, Dumnezeu e mare si cred ca e doar inceputul!

Revista se poate vedea in intregime la site-ul acesta, iar pagina dedicata mie este 82. Sagetile se afla in partea de jos a imaginii, si din pacate trebuie sa treceti prin toata rapid, pana sa ajungeti la pagina 82.

Pentru mine includerea site-ului meu in revista a insemnat ceva: o bucurie si o multumire ca munca de pana acum n-a fost in zadar. Am scris acest post ca sa impartasesc bucuria si cu dumneavoastra, cei care mereu m-ati incurajat prin cuvinte frumoase sa continui.

8 gânduri despre „Aparitie in revista “Pe tocuri”

  1. Felicitari! Eu am avut multe de invatat de la tine, asa ca ma bucur daca vom fi mai multi cei care ne vom folosi, spre binele nostru, de ceea ce aflam aici.

    Apreciază

    1. Merci mult, Mihaela! De multe ori o simt ca pe o datorie, si ma simt vinovata fiindca sunt prea ocupata si nu am timp sa scriu un post nou. Chiar si acum pregatindu-ma pentru vernisajul meu de saptamana viitoare, am o scuza din nou pentru a nu scrie nimic nici saptamana asta sau viitoare. Of, timpul asta…

      Apreciază

Comentariile sunt închise