Alimentatia raw vegana · Evenimente

Invitata la emisiunea “Lentila de Contact”, Radio Ring

Pe data de 12 mai, ora 18, pentru cei aflati in preajma orasului Medias, ma puteti auzi si la Radio Ring, la emisiunea lui Mircea Hodarnau, „Lentila de Contact”.

Subiectul discutat va fi campania mea,”Mananca sanatos o zi pe saptamana” urmata de invitatia facuta la demonstratia culinara fara foc de duminica, 16 mai 2010, care va avea loc la Casa Schuller, in Medias. Mai multe amanuntele legate de eveniment gasiti aici.

Puteti asculta la inregistrarea de pe direct pe blogul lui Mircea Hodarnau. Ii multumesc din inima cu aceasta ocazie pentru ca m-a ajutat sa promovez campania si demonstratia mea culinara.

4 gânduri despre „Invitata la emisiunea “Lentila de Contact”, Radio Ring

 1. Salut. Multumesc de vizita si de aprecieri. Am mai citit articole de pe blogul tau si mereu mi-a placut. Inca n-am incercat nici o reteta propusa de tine, insa fac tot ce pot ca sa iti ofer ocazia sa ma convingi duminica(Zic ca vreau sa vin duminica, si sper sa reusesc). Pana atunci astept emisiunea de maine. Succes in continuare!

  Apreciază

  1. Buna Anca, si-ti multumesc si eu pentru vizita. Sa vedem maine ce-o sa fac, ca am emotii, insa sper ca duminica sa pot sa fiu in largul meu intre oameni. Mi-e mai greu cat simt ca vorbesc la pereti, chiar daca sunt ceva oameni ce se uita la emisiune. Te astept cu drag duminica, vezi ca o sa fie la Casa Schuller, la etaj.

   Ligia

   Apreciază

Comentariile sunt închise