Alimentatia raw vegana · Marturiile cititorilor

Povestea unei cititoare

Buna Ligia,

Am citit postarea ta si am decis sa iti scriu despre cum am devenit eu „cruditariana”. Noi romanii nu avem o traducere foarte buna si cat de cat scurta pentru raw vegan asa ca am inventat cuvantul cruditarian (crud+vegetarian=cruditarian).

Anul acesta pe 10 februarie am luat una din cele mai importante decizii din viata mea: sa imi schimb stilul de viata! Aceasta decizie a venit in urma unei documentari temeinice despre alimentatia fara foc si alte aspecte ale unei vieti sanatoase. Am citit carti electronice (ca in librarii nu am prea gasit), am urmarit videoclipuri cu discursurile unor oameni renumiti cum ar fi Dr. Brian Clement, Dr. Douglas Graham, Dr. Ann Wigmore si multi altii, am incercat cateva retete crude simple si mi-a placut tot ce am citit, tot ce am auzit si tot ce am gustat.

Inainte de aceasta schimbare in bine am avut si eu probleme de sanatate ca toata lumea: nu exista sa nu racesc macar o data la 2 luni, aveam probleme cu greutatea, cu parul, cu dintii, cu pielea, cu metabolismul si sistemul imunitar in mare parte. Din 10 februarie 2010 nu am mai racit nici macar o data, nu mai sunt asa lenesa si deprimata, am energie cat zece, nu mai imi cade parul, unghiile s-au intarit, pielea e mai sanatoasa, metabolismul e perfect! Ah, aproape ca uitam: AM SLABIT 11 KG! Stiu ca aceste cuvinte vor atrage atentia multor cititori!

In orice caz, asta este pe scurt povestea mea si as vrea sa impulsionez cat mai multi oameni sa isi schimbe stilul de viata pentru a se putea bucura de viata! Am atasat si o poza cu mine si cu un tort atat de bestial ca nu mi-a venit sa cred cat e de bun si de… CRUD! Reteta tortului e pe blogul meu.

Cu drag si respect pentru tot ce faci,
Angela Constantinescu

4 gânduri despre „Povestea unei cititoare

    1. Multumesc, eu acum am venit din calatorii. Demonstratia de la Bucuresti a fost de vis, cu o audienta extraordinara. O sa dau amanunte intr-un post viitor, cat si poze.

      Apreciază

Comentariile sunt închise