Evenimente

Invitata la Cluj pentru sustinerea unui seminar de sanatate si hrana vie

Pe 20 iunie, 2010 am avut bucuria sa fiu invitata pentru a sustine unui seminar de sanatate si hrana vie, in cadrul proiectului WoW Development and Life Training. Evenimentul a purtat titlul de Seminar B2, „Bogatia Sanatatii”, Proiect „WoW Development and Life Training”, si a fost gazduit de Royal Classic Hotel in Cluj-Napoca.

Participarea a fost numeroasa, cu peste 200 de persoane foarte receptive si pline de dorinta de a manca mai sanatos. Seminarul a cuprins 50 minute de prelegere interactiva, insotita de o prezentare pe ecran. Le multumesc inca odata organizatorilor pentru invitatie si celor prezenti pentru entuziasmul lor.2 gânduri despre „Invitata la Cluj pentru sustinerea unui seminar de sanatate si hrana vie

  1. Multumesc, Mimi! Sa te auda Cel de Sus! A fost chiar foarte incurajator, si mai ales marturiile tuturor celor care imi urmaresc blog-ul de ceva timp, si mai ales care pun in practica retete recomandate. Noua generatie va schimba poate lumea, si asta imi da avant sa merg mai departe.

    Apreciază

Comentariile sunt închise