Evenimente

Participare la gala „Ce Se Intampla, Doctore?”

Pe 31 octombrie voi fi prezenta in persoana la gala „Ce Se Intampla Doctore?”, unde se vor sarbatori 7 ani de la lansarea acestui proiect. O sa fie un eveniment monden la care vor fi 150-200 de celebritati romanesti si jurnalisti. Ma simt onorata sa fiu printre printre cei care vor fi premiati pentru contributia pe care au adus-o promovarii unui stil de viata sanatos in Romania.

Conducerea revistei „Ce Se Intampla Doctore?” a hotarat sa ofere sansa tuturor sa-si voteze specialistii preferati la link-ul acesta. Eu ma aflu chiar in prima lista 🙂 insa va las libertatea sa va alegeti specialistii indragiti. Va multumesc pentru sustinere!

Mai jos va prezint o poza cu Oana Cuzino, facuta in octombrie 2010, chiar dupa prima editie Raw Generation Expo, cu ocazia realizarii unui segment video pentru emisiunea „Ce Se Intampla Doctore?”.

15 gânduri despre „Participare la gala „Ce Se Intampla, Doctore?”

  1. Esti Votata din acest weekend draga mea am vazut articolul pe adresa de Facebook al Oliviei Steer. Kisses

    Apreciază

  2. Buna Ligia. Tocmai ce te-am votat deoarece chiar consider ca meriti. Multumim pentru tot ce faci si multa sanatate tie, sotului si bebelusului vostru care e pe drum. Astept cu drag sa mai scrii despre cum decurge sarcina, ce mai mananci … Meriti sa castigi!

    Apreciază

Comentariile sunt închise