Evenimente

Poze de la Raw Generation Expo, Editia XI, Bucuresti

Va prezentam aici o galerie cu poze si video de la a unsprezecea editie a expozitiei noastre din Bucuresti. A fost prezenta si Sophie de data aceasta, iar eu si cu Raoul am fost acolo in ambele zile. Am discutat cu sute de oameni, cu toti cei care au avut intrebari, am tinut o prezentare despre importanta vlastarilor in alimentatia noastra zilnica, unde am preparat si o salata delicioasa, laudata de cei care au gustat-o.

In setul de poze, veti regasi multe din produsele prezente la expozitie. Sunt chiar produse interesante si merita vazute in persoana, de aceea insist mereu sa faceti efortul de a veni la evenimentele noastre, dar si pentru a cunoaste proprietarii si personalul magazinelor online de la care ulterior comandati. Dupa cum stiti, la fiecare editie aducem expozanti noi pe langa cei de baza, care sunt langa noi de ani de zile. Ne bucuram sa observam evolutia fiecarui magazin si suntem fericiti ca rezista pe piata Romaniei, chiar daca competitia este stransa si nivelul economic nu este ideal.

Va dorim o vizionare placuta a imaginilor de aici si va asteptam la editiile viitoare ale expozitiei noastre!

2 gânduri despre „Poze de la Raw Generation Expo, Editia XI, Bucuresti

  1. Buna seara, Ligia, Am fost pe data de 03 sept la expozitie. Iti multumesc pentru eforturile depuse.  Sunt si aspecte de retinut si aspecte mai putin fericite. A fost grozav ca am cunoscut noi oameni, noi produse, ca am cumparat delicii si lucruri frumoase 🙂 Am uitat de data trecuta ca tost asa l-am cautat, pavilionul nu este deloc bine semnalizat. Am ajuns la evenimentul anuntat la ora 13:00 si impreuna cu inca vreo 20 de oameni am stat degeaba aproape o ora, fara sa se intample nimic. O doamna s-a intors la un moment dat cu promisiunea de la Raul ca se rezolva si am mai stat degeaba inca ceva timp. Altfel, numai de bine!Cu drag,Roxana Caprioara

    Apreciază

    1. Buna Roxana,

      Iti multumesc pentru feedback. Din pacate ai dreptate. Pavilionul a fost mai ascuns, de aceea pentru editiile viitoare am ales C6 si alte pavilioane care pot fi gasite mai usor. Iar cu prezentarea stiu si nu s-a putut face nimic daca persoana nu s-a prezentat. Doamna care trebuia sa o tina a venit la ora 2 fiindca credea ca este la ora 3, si peste 40 de oameni au asteptat-o. A recuperat duminica, cand a mentionat multe aspecte ce trebuia sa le aminteasca in prezentarea de sambata. Imi pare rau si vom imbunatatii pe viitor aceste aspecte.

      Cu bine,
      Ligia

      Apreciat de 1 persoană

Comentariile sunt închise