Pastile de sanatate

5 pastile de sanatate – 12 octombrie 2016

Stiati ca:

  1. In acest articol ni se dau 5 remedii naturale pentru un somn linistitor. Preferatele mele sunt magneziul, despre care stie ca are un efect linistitor, si baia cu sare amara pe care o puteti gasi AICI.
  2. Stiati ca aerul din interiorul incaperilor este un mediu foarte poluat, plin de chimicale eliberate de parchetul laminat, de substantele de curatenie folosite, de pesticidele si alte substante toxice aduse pe pantofi? Aflati care sunt cele 26 de plante de interior care curata aerul cel mai bine, citind acest articol.
  3. Astmul se poate vindeca dupa cum stim toti, prin eliminarea in primul rand a lactatelor din alimentatie, insa aflati si alte remedii naturiste citind acest articol care are mai multe parti, apasand pe sageata din articol.
  4. Invatati cum sa va curatati tocatoarele de bucatarie citind acest articol. Eu as adauga la final pe tocatorul bine umezit si niste bicarbonat de sodiu fara aluminiu sau inalbitor si dezinfectant natural precum sarea inalbitoare detasanta si as lasa sa actioneze timp de cateva ore.
  5. Folosim conservele care au invelis metalic? Personal folosesc foarte rar si aleg mereu varianta bio. Spre exemplu la acest punct am vreo 2 cutii ramase in dulap pe care le-am cumparat acum un an. Nu le-am folosit si curand le voi arunca. Pentru mine tot ce este in conserva inseamna un mediu prielnic pentru boala alzheimer, si in aceasta categorie intra si berea la doze cat si altele. Le evitam pe cat posibil iar daca cumparam, preferam variantele bio la borcan de sticla.

Un gând despre „5 pastile de sanatate – 12 octombrie 2016

Comentariile sunt închise