Evenimente

Proud To Be Romanian la Cetatea Făgărașului

Pe 22 iulie am avut bucuria sa particip la evenimentul aniversar sustinut de echipa Proud to be Romanian. De obicei nu scriu despre participarea la un eveniment decat daca ma impresioneaza foarte mult sau daca am vreun motiv de recunostinta. Ei bine, am ambele motive sa scriu despre ce s-a intamplat.

Anul acesta am avut onoarea sa apar a doua oara in apreciatul volum al personalitatilor Romaniei, Proud To Be Romanian, care va ajunge la oameni importanti ai lumii, diplomati, ambasadori si presedinti si al doilea motiv, este pentru ca a fost un eveniment pe cinste la care m-am simtit atat de bine, atat de acasa.

Am cunoscut oameni interesanti care isi dau silinta sa faca din Romania un spatiu mai bun, am intalnit in persoana oameni dragi regasit anterior doar virtual, cum ar fi Marcela Cosnean, un om cu suflet mare si dragoste de frumos. Am avut onoarea s-o intalnesc pe Adriana Arabolu si Rob Wilkinson, cei care sunt responsabili pentru realizarea acestui proiect de vis si al evenimentului in sine, pe Irina Margareta Nisto care ne-a inmanat diplomele, cunoscuta pentru vocea ei care dubla in limba romana toate filmele straine, pe Virginia Otel, o doamna cu suflet bun si nu in ultimul rand, pe minunata d-na diplomat Simona-Mirela Miculescu.

Spatiul a fost de vis si perfect ales, mai exact in cetatea Fagarasului si, odata ajunsi, ne-am reamintit cu totii cat de mandri ar trebui sa ne simtim ca suntem romani. Atat eu cat si toti ceilalti invitati, de cum am pasit pragul cetatii, parca am fost transpusi in timp si am fost ca intr-o transa toata seara. Multumim organizatorilor pentru o seara de vis!

Foto credit:

5 gânduri despre „Proud To Be Romanian la Cetatea Făgărașului

 1. Cred ca DA sunt mândra ca sunt românca! Felicitări pt tot ce ați reușit sa faceți pt eveniment si pentru modul cum ne-ați împărtășit bucuria si mandria❤️❤️❤️

  Apreciat de 1 persoană

 2. Foarte frumos totul! Ai avut intradevar o seara de neuitat. A fi mandru ca esti Roman nu mai are in ziua de azi din pacate prea multa rezonanta…unii chiar se rusineaza.
  Eu ca fosta profesoara in Romania, as incepe schimbarea cu primii ani de scoala. Viitorul unei tari sunt copii ei si neaparat trebuie sa se lucreze aici daca nu vrem sa ne pierdem identitatea si puterea de a ne autoidentifica.
  Ai fost superba ca-ntotdeauna si ai intalnit oameni superbi. Mi-a facut placere s-o revad pe doamna Irina Nistor. MULTUMESC!

  Apreciat de 1 persoană

 3. Sunt uimita de tenacitatea, profesionalismul intr-un domeniu mai putin cunoscut pana la tine, FELICITARI, multumesc pt tot. Mult succes pe mai departe !

  Apreciat de 1 persoană

Comentariile sunt închise