Ingrijirea sanatatii

Arsuri la nivelul ochilor

Cati dintre noi nu ne-am confruntat cu leziuni simple sau mai complicate la nivel ocular? Substantele chimice casnice si industriale pot fi daunatori activi si permaneti. Afla mai mult despre diversele tipuri de „arsuri”, despre recunoasterea si prevenirea lor. Link.

Noi am preferat ca incepand cu anul 2004, sa eliminam treptat din casa mai toate substantele de curatenie chimice. E bine de stiut ca acestea doar prin simpla prezenta in cabinetul lor, emana gaze nocive care polueaza aerul din casa. La acest punct am doar o solutie chimica de curatare a aragazului, pe care o folosesc doar la aragazul care se afla afara. E atat de toxica, ca de fiecare data cand o folosesc simt cum mi se incetoseaza privirea si ma simt rau pentru cateva ore. Dupa mine, este cea mai toxica dintre toate substantele de curatenie. Multe persoane o folosesc indoor cum s-ar spune, pentru curatarea aragazului sau a cuptorului si chiar nu inteleg cum o suporta.

Aici este o postare despre alegerea noastra de a folosi produse de curatenie bio si pe baza de ingrediente vegetale si va indemn si pe voi ca treptat sa inlocuiti aceste substante responsabile pentru multe probleme de sanatate, cu substantele de curatat naturale, care daca sunt cumparate la cantitati mai mari, de multe ori sunt chiar mai ieftine decat cele conventionale, chimice.

Am preferat sa le scoatem din casa noastra, tocmai pentru a evita posibile arsuri sau accidente, tinand cont ca in 2013 ni s-a nascut si fetita noastra, si nu am vrut ca din greseala sa se intample ceva.