Evenimente

Surpriza pentru expo: cartea de Germeni si Vlastari!

Avem inca o surpriza placuta pentru voi la Raw Generation Expo: in ultimele luni, am lucrat la re-editarea cartii de Germeni si Vlastari: Surse de Energie si Sanatate impreuna cu Editura Curtea Veche. Va anuntam cu bucurie ca va iesi de la tipografie pe 10 mai si va fi disponibila pentru vanzare pe 12 mai!

Editia a II-a este imbunatatita cu mai multe informatii si poze fata de prima editie. Ne-am straduit sa fim si mai concisi cu sfaturile oferite in fiecare capitol si sa organizam informatiile pe pagina intr-un fel cat mai practic si elegant. Aceasta editie este de asemenea in acelasi format ca si cartea de Retete Vegane Fara Foc si cea de Deserturi pentru Parinti si Copii Sanatosi. Cartea va fi disponibila pentru vanzare si in librarii dar si la Raw Vegan Mall dupa data de 16 mai.

Multi oameni m-au intrebat in ultimul an si jumatate cand vom scoate noua editie, pentru ca doreau sa o cumpere si nu mai aveam nici o bucata din prima editie, nici macar la noi acasa… Programul nostru ocupat nu ne-a permis decat in timpul acestei ierni sa ne ocupam de carte si am fost motivati in plus de faptul ca puteam colabora cu oamenii talentati si experti de la Editura Curtea Veche. Asadar, suntem mandrii de rezultatul muncii noastre si de abia asteptam si noi sa vedem cartea tiparita la expo – va fi si pentru noi o surpriza!

Va prezint mai jos coperta noua a cartii si bineinteles ca va asteptam la standul nostru cu cartea si cu stiloul pregatit pentru autografe! 🙂

Afis - Germeni si Vlastari: Surse de Energie si Sanatate, Ed. II

5 gânduri despre „Surpriza pentru expo: cartea de Germeni si Vlastari!

  1. Felicitari pentru realizarea editarii cartii „Germeni si Vlastari!”; asteptam aparitia cartii si in format electronic, daca este posibil! Mult succes in continuare si va doresc fericire si multe bucurii cu ocazia „Invierii Mantuitorului”.

    G. POPA

    >________________________________ > From: Ligia Pop >To: popaghe_47@yahoo.com >Sent: Thursday, May 2, 2013 1:05 PM >Subject: [New post] Surpriza pentru expo: cartea de Germeni si Vlastari! > > > > WordPress.com >Ligia Pop posted: „Avem inca o surpriza placuta pentru voi la Raw Generation Expo: in ultimele luni, am lucrat la re-editarea cartii de Germeni si Vlastari: Surse de Energie si Sanatate impreuna cu Editura Curtea Veche. Va anuntam cu bucurie ca va iesi de la tipografie pe 1” >

    Apreciază

  2. Buna, Ligia! tocmai ascult o emisiune a dr Constantin Dinu, care explica de ce dieta crudivora NU este o optiune inteleapta. Sunt confuza… pentru ca mi se pare un medic competent, am incredere in el, dar cred si in dieta cruda.
    Intre altele, dumnealui explica de ce dieta crudivora nu e detoxifiere, spune ca e un mit ca uleiul incalzit la gatire ar elibera acizii grasi de tip trans; spune ca enzimele vii nu mai raman vii imediat ce ajung in intestin (asa ca nu conteaza din acest punct de vedere daca alimentul e crud sau fiert); afirma ca prin gatire se elibereaza mult mai mult licopen si alti carotenoizi… Si in general reia argumente stiintifice pentru a combate ideea de crud 100%, recomandand gatire inteleapta, nu excesiva si consum de fructe si legume in stare naturala, dar numai combinate (nu doar crud, nu doar gatit). Tu ce spui?

    Apreciază

Comentariile sunt închise