Retete Vegane Fara Foc este acum la editia V!

Rețete vegane fără foc

Ne bucuram sa va anuntam ca s-au vandut peste 10.000 de exemplare ale cartii de „Retete Vegane Fara Foc”!

Pentru a celebra acest lucru, lansam editia V prin editura Curtea Veche, cu o coperta pe masura si cateva mici modificari la interior. Daca o veti cauta in librarii, va fi usor de recunoscut si de gasit.

Retete Vegane Fara Foc, Ed. V

Daca aveti editia IV stati linistiti, cartea cuprinde acelasi numar de retete. Dar daca aveti o editie anterioara sau de abia aflati de aceasta carte si despre alimentatia vegana fara foc, atunci va invit cu drag sa achizitionati un exemplar din editia V. Sunt sigura ca veti fi incantati de ea, asa cum sunt si cei peste 10.000 de oameni care deja au cumparat-o.

Pana acum cartea a ajuns in toata Romania si in restul Europei, dar si in Canada, USA, UK, Scandinavia, Australia, si Noua Zeelanda. Daca locuiti in alta tara, nu este un impediment pentru noi sa va trimitem cele 4 carti ale mele, indiferent unde sunteti in lume.

Aceasta carte, alaturi de celelalte patru carti ale mele, poate fi gasita in librariile din tara, la anumite magazine sau cofetarii raw vegane sau la Raw Vegan Mall (unde puteti gasi si cateva exemplare din editia IV la un pret redus). Pentru cei care sunteti in alte tari si nu aveti acces la Raw Vegan Mall (inca, pentru ca se va rezolva acest lucru in viitorul apropiat), trimiteti-ne un mesaj privat prin pagina mea pe Facebook.

Pentru cei interesati de accesoriul de par de pe coperta cartii, este o creatie inedita de la Pink & Blue Handmade.

Sa auzim de bine!

 

%d blogeri au apreciat asta: