Evenimente

Poze de la potluck Timisoara

Pe 27 august s-a desfasurat dupa cum am anuntat in postarea precedenta, in parcul botanic din Timisoara, un potluck raw vegan organizat de Andreea N., careia ii multumesc din toata inima pentru organizare. Cei prezenti povestesc ca a fost un eveniment pe cinste la care s-a mancat bine si sanatos, toata lumea s-a simtit ca in familie si s-au legat prietenii frumoase. Personal sunt foarte mandra de toti care au participat si le multumesc frumos pentru ca au ales sa petreaca timpul lor liber la picnic.

Această prezentare necesită JavaScript.

5 gânduri despre „Poze de la potluck Timisoara

  1. va felicit. sunteti minunati.
    as vrea ca cei prezenti la aceast potluck sa lase si cateva retete pe care le-au pregatit, pentru ca tot ce au avut la masa arata delicios.
    astept retete.

    Apreciază

  2. Multumim pt. feedback. Retetele sunt postate pe facebook, pe grupul Alimentatia vegana fara foc deschis de Ligia, grup la care te poti alatura chiar de pe acest site.

    O zi frumoasa.

    Apreciază

  3. Buna! Eu sunt vegetariana,mananc cat se poate de crud totul,in proportie de 60%, iar oua si lactate foarte, foarte rar. Am o mare problema, nu pot renunta la fumat si la coca-cola. Nu mi-e pofta de nici o mancare gatita sau de carnuri cum mi-e pofta de cola si de tigara.Daca are cineva o solutie o astept cu mare drag. multumesc!

    Apreciază

Comentariile sunt închise