Noi pungi de strecurat lapte la Raw Vegan Mall

Cu bucurie va anunt ca pungile de strecurat cu care v-ati invatat din 2010 incoace sunt din nou de vanzare la Raw Vegan Mall.

Cu aproximativ o luna in urma, am descoperit ca materialul cumparat pentru pungi se destrama foarte repede. Era acelasi fel de material care il foloseam deja de 2 ani de zile, dar se pare ca scazuse calitatea lui la un nivel neacceptabil, care se putea observa inca de la prima folosire a pungilor. Desi aveam deja 300 de bucati gata, le-am scos de pe website si le-am aruncat.

Am inceput apoi sa cautam materiale de calitate. Am gasit intr-un final materiale italiene cu texturi exceptionale si dupa ce am testat vreo patru tesaturi diferite, am decis pe cel care il oferim acum, pentru ca rezista cel mai bine la cusaturi dupa folosiri repetate, chiar daca e mai dens ca si textura a fibrelor. Am modificat design-ul pungii si am adaugat inca un rand de cusaturi in plus. Noi credem ca rezultatul e net superior pungilor din trecut, ca aspect, rezistenta si finete a laptelui obtinut.

Va prezint noile minunate pungi de strecurat pe care puteti sa le achizitionati de aici.

8 comentarii la “Noi pungi de strecurat lapte la Raw Vegan Mall

  1. si eu am achizitionat o astfel de punga si s-a destramat in partea de jos, desi am folosit-o de maxim 4 ori. am fost destul de suparata pt ca era foarte buna la facut branza si strecurat smoothie. si tocmai cand eram hotarata sa o tot folosesc

    Apreciază

  2. punga am cumparat-o de la targul raw de la Rin Grand Hotel, doar ca nu prea am folosit-o. Se poate face ceva cu ea?

    Apreciază

  3. Pungile trebuiesc spalate inainte de prima utilizare? Dupa utilizare se vor clati doar cu apa calda sau si cu detergent vase? Multumesc. Astept sa le primesc si eu zilele astea…abia astept! Revin cu feedback! 😉

    Apreciază

%d blogeri au apreciat asta: