Surse utile

Recomandarile saptamanii 8-14 decembrie, 2013

  1. Cand vine vorba de avort, fiecare este liber sa faca ce crede ca este mai bine, tinand cont de circumstante si imprejurari, insa de multe ori se vorbeste cu o asa usurinta despre subiect si doar femeia in cauza stie prin ce trauma trebuie sa treaca. Initial, nu am stiut daca sa postez asa ceva fiindca este sfasietor, insa am zis totusi sa postez pentru cei care vorbesc atat de usor despre acest lucru. Aici veti gasi postarea si nu o recomand persoanelor care sunt slabe de inger, deoarece pozele sunt infioratoare.
  2. 10 întrebări si 10 răspunsuri de la Alfie Kohn despre dragostea necondiționată în relația părinți-copii. [Sursa]
  3. Puterea şi capcanele laudelor, sau cum să (nu) vorbeşti cu copilul tău. [Sursa]
  4. Tineti-va bebelusii cat mai mult in brate si lasati la o parte mitul ca „se invata in brate”. [Sursa]
  5. De multe ori parintii sunt foarte ingrijorati cand copilasii nu invata sa faca la olita si inca folosesc scutecul. Cititi aici de ce NU trebuie sa va antrenati copilul sa faca la olita si sa il lasati singur sa stabileasca cand este gata pentru asa ceva.
  6. Discutati cu medicul dvs. inainte de a da antibiotice la copii pentru comunele raceli sau bolile copilariei. [Sursa]
  7. O carte care nu ar trebui sa lipseasca din lectura fiecarei familii: „How to Raise a Healthy Child in Spite of Your Doctor„, scrisa de medicul pediatru Robert S. Mendelsohn, care are peste 30 de ani de experienta in domeniu. La site-ul de aici exista optiunea de transport gratuit in intreaga lume.
  8. Cum sa faci „plaster” pentru a pastra amintirea manutei bebelusului vostru. [Sursa]

Un gând despre „Recomandarile saptamanii 8-14 decembrie, 2013

Comentariile sunt închise