Surse utile

Recomandarile saptamanii 1-7 decembrie, 2013

Continui proiectul inceput si va prezint descoperirile acestei saptamani: 

  1. Daca iubiti lumanarile, incercati sa renuntati la cele ieftine sau foarte scumpe din comert, care sunt facute din nenumarate chimicale si arome toxice pentru sanatatea voastra. Invatati sa va faceti singuri lumanari, urmand instructiunile de aici.
  2. Painea facuta cu drojdie. „Oamenii de ştiinţă au descoperit că principala caracteristică a drojdiei este fermentarea. Drojdia transmite această proprietate prin pâine (într-un centimetru cub de aluat gata sunt prezente 120 de milioane de celule de drojdie), în sânge, şi începe a se fermenta. Procesul de fermentare ajunge în primul rând la creier, perturbând funcţiile sale. Se deteriorează brusc memoria, capacitatea de gândire logică, de muncă creativă. Acţionând la nivelul celular, drojdia duce la formarea în organism a tumorilor benigne şi canceroase.” Solutia este sa cumparati paine facuta cu maia, cum este painea de Ghimes pe care o puteti gasi in Brasov martea si vinerea intre orele 10-15, in curtea Catedralei Catolice de pe str. Muresenilor sau faceti-o singuri acasa, in loc sa cumparati orice paine de cativa lei din magazine. [Sursa]
  3. Consumul de sare este atat de daunator cum se sustine? Eu cred ca nu, daca folosim sare de ocna (neiodata si fara anti-aglomeratori), sare de Himalaya sau sare de mare. Se stie ca lipsa sarii din sange slabeste capacitatea umana de aparare, omul devenind supus si docil oricarui tratament, fara sa aiba nici o dorinta de a isi apara drepturile care i se cuvin. Cititi articolul acesta cat si alte cercetari ce sustin acest lucru.
  4. In acest articol veti gasi solutii de a scapa de gazele intestinale. Un prim pas important ar fi sa combinati corect alimentele.
  5. Wi-Fi este la ordinea zilei insa de multe ori nu realizam cat de multe daune cauzeaza mediului inconjurator, copacilor in principal dar si noua, ca fiinte umane. Priviti pozele de aici si veti vedea ca exista peste tot.
  6. Stiati ca se poate construi cu canepa iar materialul se numeste hempcrete? [Sursa]
  7. Cititi despre cele 15 crezuri din viata noastra care sunt in calea fericirii noastre.