Surse utile

Recomandarile saptamanii 15-21 decembrie, 2013

  1. Pericolul otravitoarelor plombe de amalgam, atat de des folosite in trecut dar si in prezent. In prezent, o parte din cabinete din Romania au echipamentul necesar pentru a indeparta corect aceste plombe, fara a „re-otravi” pacientul cu mercur. Apa este folosita in aceasta metoda si procedura este simpla, insa medicul trebuie sa stie ce face. Imediat dupa procedura, pacientul trebuie sa urmeze un tratament de cel putin o luna cu chlorella si spirulina care extrag metalele grele din corp. Cititi tot articolul.
  2. Remedii pentru infectii ale urechii, atat pentru adulti cat si pentru bebelusi. La bebelusi Cristela Georgescu ne indeamna preventiv sa adaugam lunar cate 1-2 picaturi de ulei de usturoi in fiecare ureche a bebelusului. Noi asa am facut si pana in prezent (peste 9 luni de zile), nu am facut nici o otita. Cititi aici tot articolul.
  3. Argila are atat de multe folosiri, de la detoxifierea corpului si pana la ameliorarea eritemului fesier la bebelusi. Va recomand acest articol minunat.
  4. Daca inca mai consumati apa imbuteliata, cititi prima data acest articol si dupa aceea acesta, unde veti descoperi motive serioase pentru a o evita pe cat posibil.
  5. Remedii total naturale pentru curatarea arterelor prezentate in acest articol.
  6. 112 idei de cadouri facute manual. Totodata invatati sa va faceti singuri diverse produse cosmetice din produse naturale. [Sursa]
  7. Un video despre premergator si pericolele la care este supus bebelusul daca il foloseste.