Surse utile

Recomandarile saptamanii 29 decembrie – 4 ianuarie, 2014

  1. Stiati ca stergatoarele de masini, berea si fierastraul au fost inventate de femei? Cititi intregul articol pentru a descoperi si alte inventii create de femei.
  2. Incalzirea globala sau racirea globala? Articolul discuta aceasta dilema.
  3. De mic copil salvam vietati diverse, insa niciodata nu am stiut cum sa procedez corect atunci cand gaseam pui de pasari cazuti din copac. In articolul acesta, Protectia Animalelor ne invata care ar fi pasii corecti.
  4. Cum pot unii sa sustina ca citostaticele sau chimioterapia lungesc viata bolnavilor, cand acestea omoara in masa atat celulele canceroase cat si pe cele complet sanatoase, lasand sistemul imunitar total la pamant, exact cand trebuie sa isi concentreze forta pentru a lupta impotriva bolii? Cititi articolul „Genocid legalizat prin citostatice” si veti afla mai multe.
  5. Daca tot suntem la subiect, va amintesc ca exista centre de sanatate in lume si medici din Romania care vindeca boli grele si apasatoare. Cititi postarea mea, scrisa cu ceva timp in urma.
  6. Glutenul este un subiect de care toata lumea se fereste parca, mai ales in Romania unde fara paine nu se poate trai. Din pacate, marea majoritate a populatiei are o sensibilitate mai mica sau mai mare la gluten care se traduce in timpul vietii prin diverse reactii ale corpului. Nu uitati ca nu este acelasi lucru cu intoleranta la gluten sau boala celiaca, insa este pe aproape.
  7. Cancerul se hraneste cu zahar si lipsa acestuia din alimentatie infometeaza cancerul. [Sursa]