Pastile de sanatate

Recomandarile saptamanii 2-8 februarie, 2014

  1. V-ati gandit vreodata cu ce chimicale sunt tratate hainele noastre? In decursul anilor am tot cautat haine cat mai putin chimicizate si am preferat pe cele organice, mai ales pentru bebelusa noasta. Cititi acest articol pentru a va informa despre chimicalele pe care „le purtam” cu noi si care se gasesc in special in hainele pentru copii. Va recomand si acest articol scris de mine pe aceasta tema.
  2. Pozitia de „picior peste picior” este foarte raspandita, insa oare ne dam seama ce repercusiuni poate avea aceasta pozitia asupra sanatatii? In primul rand, pozitia aceasta „sugruma” venele, predispune la varice si la dureri de spate.
  3. Si daca tot suntem la obiceiuri, stiati ca daca ne facem obiceiul sa ne incruntam fruntea, vom avea parte in timp de dureri de cap ingrozitoare? Puteti sa beti cata apa doriti pentru a incerca sa diminuati durerea insa daca continuati zilnic cu incruntarea, durerile se vor inrautati.
  4. Migrenele, dupa spusele multora, sunt ingrozitoare si s-a dovedit ca acestea se datoreaza lipsei de magneziu si omega 3 din organism. Cititi acest articol in care se recomanda si baia in sare Epsom sau sare amara (magneziu sulfat). E bine de stiut ca in perioada verii, magneziul se elimina prin transpiratie si atunci este necesar sa marim doza zilnica. Aici este un articol in care veti descoperi multe surse vegetale bogate in minerale.
  5. Zaharul scoate fortat mineralele din corp, in special magneziu si calciu. De aceea copiii nu au voie sa consume zahar, nici variantele mai „sanatoase”, fiindca au acelasi efect.