Evenimente

Poze de la Raw Generation Expo Editia VIII

Va prezint mai jos poze de la ultima editie a expozitiei noastre, care a avut loc duminica 16 noiembrie la Romexpo si care a fost un adevarat succes. Multumim vizitatorilor nostri pentru ca au venit in ciuda schimbarii locatiei. A fost prima data cand am organizat expozitia la Romexpo si speram ca locatia centrala si parcarea ampla au fost apreciate de ei.

Trebuie sa vorbesc despre confuzia cu invitatiile care trebuiau prezentate la portile Romexpo pentru a se putea intra fara taxe aditionale: unii oameni nu au stiut de acest lucru, desi am scris de invitatie pe site-ul meupe site-ul expozitieipe pagina mea de pe Facebook si pe pagina expozitiei de pe Facebook. In plus, fiecare partener media al expozitiei a mentionat acest lucru in postarile lor. Am facut tot posibilul ca sa clarific situatia. Va rog, pe viitor intrati pe site-ul meu si cititi ultimele detalii inainte sa mergeti la un eveniment organizat de noi, pentru ca sa fiti bine informati.

In alta ordine de idei, a fost un eveniment frumos, vesel si plin de viata. Vizitatorii s-au bucurat de diversitatea produselor gasite in cadrul evenimentului, deoarece au fost mai multi expozanti ca niciodata. Au fost multe premii oferite la cele doua tombole iar premiul cel mare oferit de Obio, a fost un storcator prin presare la rece Greenis cu multe accesorii aditionale. Castigatorii sunt listati aici.

Va asteptam cu bucurie si la urmatoarea editie, care va avea loc in mai 2015. Detaliile vor fi anuntate aici si pe site-ul oficial al expozitiei.

Foto Credit: Radu Anastase Photography

7 gânduri despre „Poze de la Raw Generation Expo Editia VIII

 1. Multumim ,Ligia! Putem gasi macar o parte din aceste produse si in Sibiu?Daca da, unde? Daca nu ,pe cand o astfel de expo si aici? Cu drag, Lavinia

  Apreciază

 2. Ligia, cand vei oferi detalii despre expozitia din Cluj? Macar data cand va avea loc. Locuiesc in Barcelona si as vrea sa stiu ca sa imi pot cumpara biletul de avion, imi doresc de mult timp sa asist la raw generation si cu ocazia asta vizitez si Clujul 🙂 Multumesc

  Apreciază

  1. Buna Dana,

   Noi deja am stabilit data si locul, insa nu putem spune sigur pana nu platim sala si avem contractul semnat (se va intampla saptamana asta). Ca reper, am ales 15 martie 2015 (o singura zi) si speram ca va ramane aceasta data. Toate detaliile vor fi oferite aici si pe site-ul oficial al expozitie, Raw Generation Expo.

   Te asteptam cu drag si te anunt daca cumva intervin schimbari,
   Ligia

   Apreciază

Comentariile sunt închise