Evenimente

Poze de la seminarul sustinut la Bucuresti

Pe 28 martie am fost invitata sa sustin un seminar intitulat “Raw Food: primii paşi spre un stil de viaţă mai sănătos”, insotit de o scurta demonstratie culinara in cadrul programului Sun Talks organizat la Sun Plaza Shopping Center.

Am petrecut un timp superb alaturi de oameni minunati, deschisi sa invete si dornici sa se perfectioneze in acest stil de viata. Din marturiile lor pot spune ca toata lumea s-a simtit bine si nicidecum sub presiune, mai ales ca am tinut mereu sa le amintesc ca nu am nici o intentie sa ii determin sa-si schimbe alimentatia pe care o au, ci doar imi doresc sa isi imbunatateasca actuala alimentatie prin consumarea unui procent cat mai mare de preparate raw food.

Multumesc inca odata organizatorilor si multumesc si celor 150 de participanti care au venit din toate colturile tarii!

Pentru cei care nu ati reusit sa participati, in luna mai voi sustine in mod independent o demonstratie culinara unde toata lumea va fi binevenita. Detaliile de organizare vor fi anuntate in timp util.

Mai jos puteti vedea poze de la evenimentul de la Sun Plaza.

2 gânduri despre „Poze de la seminarul sustinut la Bucuresti

 1. Draga mea Ligia, imi pare nespus de rau ca nu sunt in tara (traiesc in Elvetia si am 59 de ani) sa pot veni si eu la seminariile si expozitiile tale. As fi vrut sa te cunosc personal. Dar tot am o mare bucurie, site-ul tau si E-Mail-urile-News de la tine. I-am dat site-ul tau si surorii mele ce traieste in America si avea probleme cu tiroida, ficatul si multe altele. Traieste acum numai cu retetele tale si se simte foarte bine. Caci a trecut si ea la veganism si mai nou la row-food. Din fericire, ei gasesc acolo multe lucruri aduse din Mexic, care la noi in Elvetia si Romania nu exista, cum ar fi de ex. Aloe Vera, in stare naturala, care se stie, trebuie sa aibe minim 2-3 ani vechime pentru a avea efect asupra tiroidei mai ales. In Romania, am vazut produse din Aloe, dar ea trebuie consumata proaspata si nu conservata si tinuta in sticle de plastic cu lunile. Deci n-am incredere in astfel de produse, care mai si costa o groaza de bani.
  Draga Ligia (te rog permite-mi sa ma adresez tie asa, caci esti un om extrem de apropiat celor din jur si lipsit de inhibitii prostesti) chiar daca nu tinem legatura personal, eu iti citesc toate news-urile si sunt mereu pe pagina ta. Esti un om deosebit si apreciez mult ca incerci sa schimbi ceva in mentalitatea oamenilor, care ar fi trebuit sa invete astfel de lucruri inca din scoala, despre hrana sanatoasa si tot ce tine de corpul si sufletul uman sanatos. Eu am fost in Romania profesoara si-mi dau seama ca multe lucruri utile nu se invata in invatamantul romanesc.
  Dar asta e alta poveste si nu-si are locul aici.
  Eu sunt fericita ca tu faci o treba excelenta in folosul oamenilor si asta cu multa pasiune. Felicitari si multa putere de munca mai departe!
  Cu mult drag Dorina

  Apreciază

Comentariile sunt închise