Demonstratie culinara la Bucuresti „Ligia’s Kitchen Live!”

Ligia's Kitchen Live!

Am bucuria de a va anunta ca volumul “Retete Vegane Fara Foc” a castigat premiul national al acestui concurs, fiind considerata dupa juriu cea mai buna carte de retete vegane din Romania. Volumul a intrat in cursa pentru premiile internationale a categoriei Best Vegan Cookbook, iar premiile vor fi decernate în luna iunie în China. Premiile Gourmand Cookbook Awards sunt selectate anual la nivel global, iar gala este un eveniment de renume in lumea internationala a cartilor de gastronomie. Detaliile sunt aici. 

nominee-gourmand-world-cookbook-awards

In cinstea acestei vesti, am dorit ca cei care ne cunosc sa se bucure de o demonstratie culinara dedicata acestui eveniment important pentru noi.

Acest eveniment privat l-am numit „Ligia’s Kitchen Live”. Veti putea sa ma vedeti in actiune in timp ce prepar 10 retete complexe, intr-o sala stil amfiteatru din centrul Bucurestiului, unde toata lumea va avea vizibilitate buna, ca si cand ati fi in audienta pe platoul show-ului meu. Demonstratia va dura aproximativ 3 ore si se va tine in Sala Paris de la Hotel Novotel in Bucuresti, pe data de 17 mai 2015 intre orele 14-17.

Va prezint programul evenimentului:

  • Prima parte va cuprinde informatii despre alimentatia raw food si aparatura folosita.
  • Va urma o sesiune de intrebari si raspunsuri.
  • Demonstratia culinara a 10 retete raw speciale.
  • Va urma a doua sesiune de intrebari si raspunsuri.
  • Fiecare invitat va primi o pungulita de cadouri surpriza si va beneficia de ea, doar daca se va inscrie si va plati in prealabil. Altfle nu stim cate pungi sa pregatim.

Ligia's-Kitchen-Live

Important:

1. Noi vom elibera factura fiscala prin email folosind datele de pe acea forma si plata se va face prin OP. Rezervarea locului dumneavoastra la demo se va face doar dupa incasarea platii in contul firmei noastre. Puteti sa optati pentru factura pe persoana (folosind CNP-ul dumneavoastra si adresa de pe buletin) sau pentru factura pe firma (folosind CIF/CUI si Nr. Reg. Com. plus datele de sediu social).

2. Hotelul are o parcare subterana ampla (cu plata si paza); in caz ca este nevoie, se va putea parca si intr-un lot amenajat (cu plata si paza) din spatele hotelului.

3. Locurile in sala nu vor fi numerotate si daca veti veni din timp veti putea ocupa locurile dorite. Nu uitati ca toate locurile vor avea o vizibilitate foarte buna din cauza salii gen amfiteatru.

4. Intrarea la eveniment se va face pe baza facturii dumneavoastra.

5. Daca se intampla sa nu puteti participa la demo, veti putea oferi locul dvs. altei persoane, cu rugamintea sa ne dati din timp numele complet si numarul de telefon al persoanei care va veni in locul dumneavoastra.

Un comentariu la “Demonstratie culinara la Bucuresti „Ligia’s Kitchen Live!”

  1. Pingback: Jurnal de vegan te invita la evenimentul „Ligia’s Kitchen Live!”, cu liderul in materie de raw food, Ligia Pop! | Jurnal de Vegan

%d blogeri au apreciat asta: