Evenimente

Lansarea cartii „Diversificarea raw si vegana”: 8 octombrie la Bucuresti

Diversificarea raw si vegana: sfaturi si retete pentru bebelusi si copii mai mari

Haideti sa ne intalnim la o ceasca de ceai sau de cafea, joi seara, 8 octombrie 2015, cand vom sarbatori impreuna lansarea cartii de retete pentru copilasi mai mici si mai mari, numita „Diversificarea raw si vegana: Sfaturi si retete pentru bebelusi si copii mai mari”, aparuta la Curtea Veche Publishing. Vom avea timp berechet sa ne cunoastem mai bine, sa legam idei de afaceri, sa stam la povesti pe un fololiu comfortabil si cu multa istorie si sa ne delectam cu bunatati si delicatese raw food, ceaiuri bio, cafea si vinuri alese, oferite de partenerii evenimentului.

Locația evenimentului

Locul unde se va intampla lansarea este un spatiu pe sufletul meu si anume, Exotique Romania, desemnat in 2009 si 2012 ca si furnizor al Casei Regale a Romaniei. Impreuna cu ea veti putea descoperi bogatia de mobila exotica si pretioasa plus multe alte obiecte de arta aduse de prin toate colturile lumii. Intrarea este libera iar adresa unde va asteptam este:

Exotique Romania
Splaiul Unirii nr. 96, sector 4 (intrare prin str. Avalansei) 
In cazul in care nu ne gasiti, puteti suna direct la showroom:
021.316.96.94, 021.316.88.94, 0723.653.313

Pe langa toate acestea, voi avea alaturi de mine invitati dragi precum Izabela Panescu – realizatorul emisiunii „Tinerete Fara Batranete” de la Digi24 si Carmen Negoita – lifestyle blogger, cu care voi pregati live cateva retete din cartea mea. Ni se va alatura  Miruna Meirosu, reprezentantul editurii Curtea Veche.

Izabela Panescu

Carmen Negoita

Programul evenimentului

Va astept cu mare drag sa ne revedem!

2 gânduri despre „Lansarea cartii „Diversificarea raw si vegana”: 8 octombrie la Bucuresti

Comentariile sunt închise