Evenimente

Poze de la potluck-ul din Cluj!

Pe data de 10 septembrie 2011, ca parte din intalnirile raw anuntate pe site-ul meu, a avut loc un raw food potluck la Cluj organizat de Anca Toma la Samsara Tea House. Anca, iti multumesc pentru tot efortul depus!

Eu si Raoul ne-am dorit mult sa ajungem, insa timpul limitat parca ne presa sa ramanem acasa. Ne-am luat inima in dinti si am plecat la drum iar dupa aproape 2 ore de condus, am ajuns si noi la potluck. Am gasit o multime de oameni, aproape 30 de persoane, toti voiosi si relaxati. Pe masute se aflau numai minunatii raw, care mai de care mai colorate si frumos ornate.

Această prezentare necesită JavaScript.

Am stat cred ca pana la ora 21:30, timp in care am discutat mult, am impartasit retete, am planificat alte intalniri lunare si demonstratii culinare. Au fost intrebari multe, sfaturi venite din toate partile si vreau sa spun ca ne-am simtit minunat, ca intr-o familie mare.

De abia asteptam urmatorul potluck atat in Cluj cat si in alte localitati ale tarii! Anuntati-va evenimentele viitoare aici si eu va voi ajuta sa promovati evenimentul!

Pentru mai multe poze de la Cluj, va invit la urmatoarele site-uri:

Un gând despre „Poze de la potluck-ul din Cluj!

Comentariile sunt închise