Meniu raw food · Retete fara foc

Meniul raw food pe o saptamana – Luni

Pentru a parcurge un meniu saptamanal, apasati aici.

Micul dejun

Week-endul a trecut dar poate ati fost tentati sa gustati preparate procesate si greoaie, asadar cu noi puteri vom incepe ziua de luni cu un meniu alcalin, 100% raw. Daca nu va este foame, ascultati-va corpul si mai bine beti un smoothie verde in locul unui mic dejun grabit.

Pranz

Ce-ati spune sa incercati pentru pranz un Hamburger Raw vegan cu Maioneza si Crema de Rosii? Dupa o ora sau 30 de minunte, puteti incerca si un desert indraznet si anume, o felie de tort de menta cu ciocolata. Pe langa meniurile date, nu uitati sa consumati pana la 2 l pe zi de sucuri verzi din legume diverse.

Masa de seara

Reteta cea mai usoara pentru masa de seara este o supa de rosii uscate cu legume.
Daca sunteti ingrijorati de aportul zilnic caloric, cititi postarea Cate calorii sunt recomandate pe zi?
  • Pentru  retete sanatoase, consultati Cartea mea de bucate online care cuprinde peste 300 de retete.
  • Daca doriti sa descoperiti si mai multe retete si sfaturi utile, va invit sa achizitionati cele 8 carti tiparite pe care le-am scris pana in prezent, care pot fi gasite in majoritatea librariile din tara, la Raw Vegan Mall cu autograf, in supermarket-uri si la toate librariile mari online, precum eMagLibris, Carturesti etc. Cartile pot fi livrate si international de catre magazinul Carturesti.
  • Toate cartile cu retete si sfaturi sunt dedicate in special celor care au o alimentatie traditionala, din dorinta de a ii ajuta sa isi imbunatateasca calitatea vietii, fara sa fie obligati sa renunte la obiceiurile alimentare initiale.

10 gânduri despre „Meniul raw food pe o saptamana – Luni

  1. Of Ligia..nu pot exclama decat WOW!!!! sau UAUUU! Doamne ce de bunatati, mai ales acel smoothie! Am facut dupa reteta de la tine ciupercile marinate, au iesit excelente si au mancat si colegii mei. Vreau sa incerc retele de painici neaparat, pentru ca sunt cam painara. Si painicile tale imi fac o mare pofta! Cred ca hamburger-ul acela este un Deliciu!
    Multumesc, esti tare dulce. 🙂

    Apreciază

  2. Bravo Ligia pentru acest „cadou” minunat MENIU RAW PT O SAPTAMANA. Mereu ma intreb: ” Ce sa mai „gatesc” astazi?” dar maine ……poimaine….bineanteles cat mai raw. Acum este perfect. Esti o minunata ……..te „urmaresc” de ceva timp, gatesc dupa retele tale. Astazi am avut dupa atata timp si pornirea necesara sa interactionez lasand un comentariu aici. Cu drag!

    Apreciază

    1. Cu toata bucuria Tatiana si lasa mereu cate comentarii doresti! Nu am mereu timp sa raspund imediat, insa pe parcurs ajung sa raspund. Te astept cu drag la targul Raw Generation de pe 25 martie. Te pup si-ti urez mult succes!

      Apreciază

  3. Cu siguranta voi fi la targ pe 25 martie. Este pe lista mea.Eu locuiesc undeva la vreo 45 km de Bucuresti dar asta nu este o piedica….. Imi doresc sa fie totusi primavara atunci …..

    Apreciază

  4. ce-mi place! îmi doream de mult un meniu pe zile (mură-n gură 🙂 ) care să mă scutească de partea cea mai grea: alesul rețetelor (ca să nu spun gânditul 🙂 )

    Mulțumesc pentru acest minunat cadou!

    Apreciază

Comentariile sunt închise