Meniu raw food · Retete fara foc

Meniul raw food pe o saptamana – Vineri

Pentru a parcurge un meniu saptamanal, apasati aici.

Micul dejun

Zacusca pe paine cu usturoi sau pe felii de paine din seminte.

Masa de pranz

Supa crema de linte varianta 1 sau 2. Dupa o ora sau jumatate de ora, daca dorim ne putem delecta cu un desert gurmand si anume, brownies cu glazura de ciocolata. Pe langa meniurile date, nu uitati sa consumati pana la 2 l pe zi de sucuri verzi din legume diverse.

Masa de seara

Este in sfarsit vineri si ajungi seara acasa de abia asteptati sa luati masa cu cei dragi sau sa va relaxati pe canapea. Va recomand o cina usoara formata dintr-o supa de rosii satioasa cu alge marine, care va fi usor de digerat si caare nu va va periclita odihna de seara de care aveti atata nevoie dupa o saptamana obositoare. Daca sunteti ingrijorati de aportul zilnic caloric, cititi postarea Cate calorii sunt recomandate pe zi?
  • Pentru  retete sanatoase, consultati Cartea mea de bucate online care cuprinde peste 300 de retete.
  • Daca doriti sa descoperiti si mai multe retete si sfaturi utile, va invit sa achizitionati cele 8 carti tiparite pe care le-am scris pana in prezent, care pot fi gasite in majoritatea librariile din tara, la Raw Vegan Mall cu autograf, in supermarket-uri si la toate librariile mari online, precum eMagLibris, Carturesti etc. Cartile pot fi livrate si international de catre magazinul Carturesti.
  • Toate cartile cu retete si sfaturi sunt dedicate in special celor care au o alimentatie traditionala, din dorinta de a ii ajuta sa isi imbunatateasca calitatea vietii, fara sa fie obligati sa renunte la obiceiurile alimentare initiale.

7 gânduri despre „Meniul raw food pe o saptamana – Vineri

      1. Cum germinam lintea, sau leguminoasele in general ? Intreb pentru ca am auzit pareri diferite referitor la acest lucru.

        Multumesc !

        Apreciază

  1. Buna!Te deranjez cu 2 intrebari off-topic: pot pune frunze de ridichie rosie in smoothie?dar patrunjel si cu ce combinatii?
    Multumesc anticipat!
    Ana-Maria

    Apreciază

    1. Buna Ana-Maria! Poti adauga insa trebuie sa ai grija cu frunzele foarte aromate si sa le folosesti in cantitati mici si dupa aceea sa-ti gasesti doza care iti este pe plac. Vezi postarea de aici unde poti gasi cateva combinatii de smoothies.

      Apreciază

Comentariile sunt închise