Alimentatia raw vegana

Nou in Romania! Young Coconut

Poza preluata de la Wikipedia

Dragii mei, sunt foarte entuziasmata sa va dau o veste buna. De curand au adus in magazinele Metro nucile de cocos tinere, la un pret de 13 RON, care nu existau inainte pe piata romaneasca. Nuca este mai mare decat nucile de cocos oe care le stim noi, si este taiata ca si cum ar avea un varf. Partea de jos este putin diferita de cea din poza sau video, si are coaja verde sau maronie. Pulpa este foarte moale, exagerat de usor de curatat din interior, foarte cremoasa si plina de arome bogate, si excelenta pentru creme si prajituri fara foc.

Sucul dar si pulpa sunt foarte nutritive si de asemenea foarte delicioase. Amandoua contin aproape tot complexul de vitamina B, cu exceptia lui B12 si B6. De asemenea aceste nuci de cocos sunt foarte bogate in minerale, in special calciu, magneziu si potasiu. O sa va rog sa vizitati acest site pentru poze detaliate.

  • Pentru  retete sanatoase, consultati Cartea mea de bucate online care cuprinde peste 200 de retete.
  • Daca doriti sa descoperiti si mai multe retete si sfaturi utile de nutritie, va invit sa achizitionati cele 8 carti ale mele tiparite pana in prezent (2017), spun asta, fiindca alte 3 sunt in lucru. Daca doriti detalii despre magazinele fizice sau online unde pot fi gasite aceste carti cat si de magazinele care livreaza in Republica Moldova si international, apasati AICI.
  • Toate cartile cu retete si sfaturi sunt dedicate in special celor care au o alimentatie traditionala, din dorinta de a ii ajuta sa isi imbunatateasca calitatea vietii, fara sa fie obligati sa renunte la obiceiurile alimentare initiale.

15 gânduri despre „Nou in Romania! Young Coconut

  1. Merci de informaţie! Te-am întrebat ceva la nişte însemnări anterioare. Dacă ai timp, poţi să-mi răspunzi te rog. Toate cele bune!

    Apreciază

  2. Hey ce veste buna! bine ca ne-ai spus, eu nu prea fac cumparaturi din Metro si de aia. Sotul meu o sa se bucure si mai tare.

    Apreciază

  3. Imi pun si eu i intrebare…Oare or fi 100% naturale? De ce au forma atat de simetrica? Parca sunt raschetate cu ceva.

    Apreciază

    1. Lidia, sunt curatate de coaja in forma aceea, si daca le-ai curata varful ar fi aproximativ ovale. Sunt 100% naturale, asta e sigur.

      Apreciază

  4. Da, intr-adevar..mai erau 2 bucati cand am ajuns eu la Metro dintre care am luat una, fiindca cealalta era mica si dubioasa. Insa si asta era stricata, nu avea pulpa doar un strat finut ca un gel, mov. Parerea mea e ca nu isi merita banii(16 ron), sau sa tot incerci poate nimeresti vreo una buna. Poate daca aduc iarna se conserva mai bine…

    Apreciază

    1. Da, asa patesc eu si cu nucile de cocos mature, de multe ori am luat strica. La young coconut, pulpa aceea mov e cu siguranta stricata. Chiar nu merita, mai ales daca nu se asigura si ei ca sunt bune. Eu le-am gasit in folie, cea mai mare prostie e asta, normal ca se strica ca nu pot respira. Chiar, la iarna poate avem noroc. Te pup!

      Apreciază

  5. Am luat si eu young coconut de la metro, dar nu mi-a placut deloc (nici apa si nici miezul).

    Macar m-am distrat cat m-am chinuit sa o desfac 🙂

    Apreciază

    1. Imi pare rau ca nu ti-a placut, si mai ales dupa toata lupta de a o deschide. Pe de o parte e interesant, fiindca asa mi s-a intamplat si mie prima oare, totul dezgustator, insa dupa aceea am inceput s-o apreciez.

      Apreciază

Comentariile sunt închise