Arta filigranului de hartie (quilling)

Tablouri 3D

Aceste modele nu sunt de vanzare, ci au fost postate ca sa va fie o sursa de inspiratie.

ligia-greeting-cards 25

carduri-personalizate-26

card personalize 26 (1)

carduri-personalizate-28

ligia-card-45

ligia-card-48-1

ligia-card-61

11 gânduri despre „Tablouri 3D

  1. Felicitari pentru cei 2 ani de activitate si la cat mai multi.

    Marturisesc faptul ca am descoperit abia acum aceasta tehnica si mi se pare ceva extraordinar de migalos, dar care merita tot timpul din lume pentru efectul creat.

    Am sa citesc mai mult despre asta, cu siguranta.
    Pentru ca am o pasiune asemanatoare, te invit sa vezi bijuteriile create de mine, pe picasa: http://picasaweb.google.com/cercelusi.brataruci.

    Daca nu era asa de costisitor, mi-ar fi facut mare placere sa am asemenea invitatii de nunta. 🙂
    E ceva nou, iar munca depusa de un om trebuie apreciata intotdeauna. Ma bucur ca mi-am verificat mailul la ora asta tarzie si ca m-am abonat la posturile tale.

    Apreciază

  2. Multumesc mult pentru asa cuvinte frumoase! M-am uitat peste bijuteriile tale la Picasa, sunt superbe. Ai si un blog unde le vinzi? Arata foarte frumos, am sa pun un link in acest comentariu catre ele. In legatura cu invitatiile pentru nunta ta, mi-ar face mare placere sa ti le fac. Nu stiu unde esti in tara, insa daca ai prin apropierea mea, ti-as sugera sa cumperi singura plicurile si sa-mi aduci tu hartia, si ti le voi face de foarte multe ori mai ieftin prin scaderea pretului acestora 🙂

    Apreciază

  3. Scuze, acum am vazut site-ul tau. Foarte dragut si plin de retete apetisante. Draga mea, ai vazut ca am si eu o categorie de retete, dar fara foc? O sa te rog sa incerci barem una din retetele mele de ciocolata sau desert, sunt delicioase.

    Apreciază

  4. In tara, relativ aproape, sora mea, de fapt, e in Sibiu. 🙂

    Va trebui neaparat sa discutam si sa ne gandim serios daca vom merge pe aceasta tema, pentru ca am fost incantati amandoi, dar vom incepe cu adevarat planurile si pregatirile in vara, nunta fiind in 2011.

    Cat despre locatie, suntem in Italia, in frumoasa Toscana…

    Apreciază

  5. felicitari pentru ce faceti! nu-mi vine sa cred cat de frumoase sunt felicitarile pentru botez! nu stiam ca exista asa ceva, am gasit site-ul intamplator…

    Apreciază

  6. Ma bucur sa redescopar tehnica-Quilling. Este o tehnica deosebit de frumoasa care vine din America. In Germania exista de cel putin 5 ani si nu a avut din pacate o rezonanta prea mare desi se pot face lucruri foarte creative.
    Kathrins Blog:Quilling-Stern zur Wohnungsdeko- explica cum se poate face o stea din hirtie dupa tehnica Quilling. Este SUPER. Se poate folosi aproape orice hirtie(dar numai pentru stea).
    Ligia este nemaipomenit ceea ce faci. Emani energie positiva.

    Apreciază

  7. Draga Ligia, modelele de mai sus sunt foarte dragute , insa eu as vrea sa faci mai multe lectii de quilling pentru a ne invata si pe noi mai multe .Daca esti de acord te rog sa imi raspunzi . Multumesc!:*

    Apreciază

Comentariile sunt închise