Ustensile speciale

Pungile noi de strecurat lapte vegetal

In 2012, va spuneam in aceasta postare ca pungile pentru strecurat laptele raw vegetal sau branza vegana folosite de noi, si-au schimbat aspectul. Multe persoane n-au vazut acel mesaj si inca cauta pungile acelea transparente folosite de noi la inceput. In acei ani foloseam organza si bumbac care cedau relativ repede la cusaturi dupa cateva folosiri, insa acum folosim doar materiale italiene de inalta calitate, care rezista foarte bine chiar si dupa 50-100 de folosiri. Mai jos va ofer si un video recent, de la emisiunea Don Apetit.

In video-ul de mai jos vedeti cum arata noua punga de strecurat, care este una dintre cele mai bune de pe piata romaneasca si poate fi gasita AICI, in doua variante: cea normala, care e pentru aproximativ 30-50 de folosiri si cea ultra-rezistenta, care e pentru aproximativ 50-100 de folosiri. Punga se potriveste perfect peste gura blenderului si poate fi spalata de mana cu apa si sapun sau in masina de spalat rufe.

Sa le folositi cu placere!

6 gânduri despre „Pungile noi de strecurat lapte vegetal

  1. Am plasat o comanda in urma cu câteva zile si as dori sa stiu dacă a fost procesata sau nu am finalizat eu bine comanda.

    Multumesc,
    driana Nicu Sibiu

    Apreciază

  2. Buna Ligia, eu nu strecor laptele este vreo problema?In schimb decojesc migdalele.
    Cu drag Veronica

    Apreciază

    1. Buna Veronica,

      Atata timp cat migdalele sunt crude, este ok laptele cu tot cu pulpa, dar nu varianta din comert pe care scrie ‘migdale crude’ si care de fapt sunt pasteurizate prin lege.

      Cu bine,
      Ligia

      Apreciază

Comentariile sunt închise