Evenimente · Ustensile speciale

12 days before Christmas 2020. Ziua 2: Povestea Cook For Health

Update: Castigatoarea acestui premiu este Vasiu Ana Gabriela. Va fi contactata prin email sau Facebook daca comentariul a fost facut acolo. Verificati va rog si spam-ul. 

  • Trimite acest mesaj la cel putin 3 persoane, ori prin email, ori prin Facebook.
  • Lasa un comentariu in care imi spui care dintre produsele oferite iti sunt pe plac. Alege doar unul.
  • Intereseaza-te de produs apasand pe link-ul fiecarui producator si scrie din descrierea produsului, 3 motive care ajuta sanatatea, dar fara a copia mesajul de la altii.

Ziua 2: Povestea Cook For Health

  • Vas editie limitata de la Saladmaster de 4.5 L,
  • Fabricat din Titan si Otel Chirurgical 316 Ti, material pur care nu emana metale grele si particole toxice,
  • Proiectat in asa fel incat sa putem gati la 86 de grade, intr-un spatiu inchis ermetic in jumatate de timp,
  • Se pastreaza la gatire pana la 93 % din nutrienti si prajim fara ca sa adaugam ulei,
  • Volumul este perfect pentru prepararea mai multor feluri de mancare.
  • Vine la pachet cu garantia pe viata.”

42 de gânduri despre „12 days before Christmas 2020. Ziua 2: Povestea Cook For Health

  1. Aceasta este wow…nu emana metale grele ,pastreaza nutrientii prin timp de gatire mai scurt si temperatura mai mica,se poate gati si fara ulei.

    Apreciază

  2. La noi in casa se gateste des, aproape in fiecare zi cel putin ptr pitic, care are nevoie maxima de nutrienti si alimente pregatite corespunzator, pentru el mi-as dori acest vas, mai ales ca ideea ca rezista o viata si nu trebuie sa folosim ulei, suna minunat pentru mine.

    Apreciază

  3. Buna ziua. Eu chiar am solicitat pe email o lista de preturi de la Saladmaster Romania si nu am primit nimic.Ce ma sfatuiti sa fac?Multumesc.

    Apreciază

  4. Si eu am 3 copii, chiar 3 băieți, si cu sotul 4 . As putea spune ca si noi gătim multe feluri ca de, cererea e mare. Mi-a plăcea acest vas pentru ca nu emana substanțe chimice în mâncare,pentru ca păstrează nutrienti din legume, si pt ca gătește la o temperatura mai mică decât alte vase.

    Apreciază

  5. Îmi doresc acest vas pentru ca nu emana metale grele și particule toxice, ca putem praji fără sa adăugăm ulei și pentru ca are garanție pe viata.

    Apreciază

  6. Aceste sisteme de gatit sunt unice prin prisma faptului ca sunt fabricate din cel mai pur si rezistent metal din lume, sunt singurele care nu elimina metale grele, putem praji fara ulei, timpul de preparare a mancarii este cu 50 % mai mic, factura la electricitate este mai mica cu 75%, legumele isi pastreaza pana la 93 % din nutrienti.

    Apreciază

  7. Bună să vă fie inima! Îmi doresc acest vas de gătit, deoarece mă aflu într-un proces de micșorare a nivelului de toxicitate din organism. Mai puțină toxicitate în organism înseamnă mai multă viață, adică mai multă energie, provenită mai ales de la o mâncare sănătoasă, gătită sănătos, în vase care nu emană substanțe toxice și care îi păstrează nutrientii într-un procent cât mai mare. Multumesc!

    Apreciază

  8. Cred ca este o alegere excelenta pentru a gati sanatos deoarece:
    1. este facut dintr-un material pur care nu emana metale grele si particole toxice,
    2. nutrientii din mancare nu se pierd prin gatire
    3. are garantie pe viata.
    Sper să pot primi acest minunat premiu !
    Mulțumesc pentru această oportunitate !

    Apreciază

  9. Buna
    De cand am fetita , am început să studiez mult pe parte de alimentație.
    De 5 ani de zile am citit multe articole , cărți ….Dar mai am multe de invatat ☺
    Pe lângă toate astea mi-as dori si eu un vas pentru gătit, din cauza ca nu emana toxicitate( despre care am rămas uimită cate lucruri conțin in urma multor investigatii😕) , ca se păstrează bine nutrientii pana la 93% ( woow , momentan gătesc la aparat pe aburi si mereu las legumele cu 10 minute mai putin …)si numai zic de avantajul volumul de gati pentru toata familia într-un scurt timp si siguranta.
    Multumesc *

    Apreciază

  10. Buna ziua. Un stil de viata echilibrat este ceea ce îmi doresc pentru mine și familia mea, iar în „cei șapte ani de acasă ” pe care noi ii lasam zeste copiilor noștri intra inclusiv stilul alimentar. Sa pot gati curat( fara metale grele), mai rapid ( in jumătate din timp), gustos( mâncarea cand isi păstrează nutrimentii isi păstrează si gustul), sa pot obține crusta crocanta fara un strop de ulei este cel mai mare dar pe care îl pot primi si pe care îl pot da mai departe. Va multumesc.

    Apreciază

  11. De foarte mult timp ma interesez de vase in care poti sa gatesti mai sanatos,pastrand nutrientii si reducand si timpul de pregatire.Am acasa numai vase de la Zepter.Spre rusinea mea,abia acum am aflat despre aceste vase prin intermediul produselor recomandate de Ligia Pop.Sunt foarte interesata acum de aceste vase si as vrea sa le si incerc.

    Apreciază

    1. Mi-as dori sa castig pentru a le oferi copiilor mei mese cat mai nutritive, mâncăruri sanatoase, gatite cat mai „curat” (fara metale grele si alte toxine) si daca se poate gatite si cat kai repede…asta e un bonus pentru mine.

      Apreciază

  12. Bună Ziua! Sunt foarte multe motive pentru care as opta pentru vasele Saladmaster, mai ales ca te ajuta foarte mult sa păstrezi un stil de viața sănătos. Câteva ar fi pentru mine :
    1. Materialul din care este făcut îți oferă garanție 100% că nu riști sa ajungă în mâncare tot felul de elemente chimice care provin în cazul altor tipuri de vase și care îți pot afecta mai apoi sănătatea pe termen lung
    2. Alimente prin gătire își păstrează foarte bine nutrienti iar gustul mâncării este mai autentic
    3. Vasele au un design atrăgător și ai garanție pe viață.

    Apreciază

  13. Trebuie sa recunosc ca nu am stiut de aceste sisteme de gatit pana acum.
    1. pentru materialul din care este realizat.
    2.garantie pe viata … wow
    3. pastrarea nutrientilor

    Apreciază

  14. Sunt o persoana sanatoasa, mananc sanatos si sunt interesata de tot ce are legatura cu acest aspect atat de important al vietii. Ce si cat mananc, cum gatesc, etc. Imi place ideea SALADMASTER, nu inteleg cum functioneaza, din pacate sunt o persoana ocupata si nu am timp sa vad toate prezentarile.
    Care este diferenta dintre SALADMASTER si traditionala KUKTA? Se pot face si salate in ea?

    Apreciază

  15. Bună!
    Am așteptat mult aceste vase.
    Îmi plac vasele SaladMaster!
    Răzătoarea (Procesorul de fructe și legume) e preferata mea.
    La fel și grătarul electric unde coc turte ca pe vatra de la mama.
    Mai am un vas pentru supă și, da, ar fi foarte binevenit și vasul acesta ținând cont ca suntem 6 de hrănit…

    De ce îmi plac aceste vase?
    1.Pot găti la temperatura joasă
    2.Pot găti fără ulei (cât mi-am dorit sa obțin popcorn fără ulei!)
    3.Mâncarea are gust bun. Copiilor le plac cerealele fierte în aceste vase, pe când în cele din fontă nu.

    Apreciază

  16. Am început recent să gatesc în fiecare zi. Cred că acest sistem de gătit ar fi minunat ❤️

    Apreciază

  17. Este extraordinar premiul! Tanjesc sa reusesc sa schimb vasele mele cu unele SaladMaster iar pana atunci imi doresc sa castig acest vas de 4.5L care:
    1. Nu emana metale grele si toxice in mancare;
    2. Reduce timpul de gatit si mentine mai multi nutrienti in preparate;
    3. Ajuta la mentinerea unui stil de viata sanatos.

    Apreciază

  18. Vasul este fabricat din Titan si Otel Chirurgical 316 Ti, material pur care nu emana metale grele si particole toxice,
    Se gateste la 86 de grade, intr-un spatiu inchis ermetic in jumatate de timp, si se pastreaza pana la 93 % din nutrienti la gatire.

    Apreciază

  19. 1. Vasul e Fabricat din Titan si Otel Chirurgical 316 Ti, material pur care nu emana metale grele si particole toxice,
    2. Vasul e Proiectat in asa fel incat sa putem gati la 86 de grade, intr-un spatiu inchis ermetic in jumatate de timp,
    3. Se pastreaza la gatire pana la 93 % din nutrienti

    Apreciază

  20. Imi doresc mult vasul!
    1.vreu sa investeasca in bunastarea si sănătatea familie;
    2. Programul zilnic este foarte încărcat de aceea doresc să gătesc cina repede, gustos si nutritiv. ( cina pentru că abia atunci se reunește familia după o zi plină de activități,
    3.Energie, sănătate, prelungirea vieții printr-un stil de viață cât mai adecvat.
    Wow, „mă gudur” ca un cățel numai gandindu-mă că l-aș avea în casă. Dau din codiță….🙈

    Apreciază

  21. Buna seara,

    As dori sa particip şi eu la concursul dumneavoastra deoarece am şi eu o familie cu doi copilaşi pentru care doresc sa-i cresc pe cat se poate mai sanatos, cu produse naturale şi vase de preparat sanatoase.

    Va multumesc pentru aceasta şansa anticipat.

    Apreciază

  22. Buna Ziua!

    Am participat la o prezentare Saladamaster și de atunci am ramas impresionata de ce știu aceste vase. Sper sa apuc sa imi iau și eu un set. Toată viata am folosit vase care nu sunt bune 100% pentru sanatate. Saladmaster sunt fabricate din Titan si Otel material care nu emana metale, se pastreaza la gatire pana la 93 % din nutrienti. Cel mai mult ma bucur ca putem prajim fara ulei. Legumele se gatesc foarte bine fara apa. Sunt cu adevarat niste vase speciale.

    Multumesc!

    Apreciază

    1. Mi-as dori mult acest vas pentru ca fiica mea este vegana de mai bine de un an si are nevoie sa consume preparate sanatoase gatite fara ulei,care isi păstrează toate vitaminele.Încă o mare calitate a acestui vas este ca nu emana metale grele si toxice.Fiica mea este” mica Irinuca”care intre timp a crescut promovand legumele si fructele si a ales sa le consume in exclusivitate.

      Apreciază

  23. Ma incanta foarte mult faptul ca se poate gati la o temperatura de 86 de grade, ceea ce inseamna ca si mancarea gatita va fi mult mai calitativa. Faptul ca isi pastreaza atat de multi nutrienti are un rol destul de important pentru sanatatea noastra! Ma bucura sa stiu ca vasul in sine nu emana metale grele, metale care pot fi atat de daunatoare pentru corpul nostru, mai ales in aceste timpuri cand suntem bombardati de atat de multe lucruri nesanatoase!
    Multumesc pentru aceasta sansa!

    Apreciază

  24. Aoreciez la aceste vase calitatea materialului din care sunt confectionate (otel chirurgical si titan), faptul ca permit prepararea mancarii la o temperatura si intr-un interval de timp mai redus, pastrarea nutrientilor din alimentele gatite in procent mare fara a fi deteriorati.

    Apreciază

  25. Vreau acest vas de gatit pentru a gati sanatos pentru mine si familia mea deoarece se pastreaza nutrientii din alimente, nu emana metale grele si se poate gati fara ulei. Totodata durata de preparare este mai mica.
    Zile magice!

    Apreciază

  26. Tot visez de ceva timp la aceste vase. De ceva timp incerc sa mancam sanatos, mai ales de cand sunt si mama. Faptul ca pastreaza 93% din nutrienti, ca nu emana metale grele si se poate gati fara ulei este fix ce avem nevoie.

    Apreciază

  27. Încerc sa găsesc mereu soluții pentru a gati sanatos pentru familia mea, pentru a trai sanatos. Vasele Saladmaster m-ar ajuta sa castig timp, timp pe care sa il petrec cu familia. În plus, mâncărurile nu vor conține metale grele sau alte chimicale, iar nutrientii se vor pastra la gatire pana la 93%.

    Apreciază

  28. Îmi doresc mult vasul pentru gătit deoarece atât eu cât și soțul meu suntem persoane mai in vârstă și trebuie să avem grijă de sănătatea noastră. Hrana și vasele in care gătim ceea ce consumam, au o mare influență în păstrarea sănătății.

    Apreciază

  29. Imi doresc mult acest vas de gatit de 4.5 litri. Deoarece nu emana metale grele sau particule toxice in mancare, se gateste la o temperatura de numai 86 grade Celsius ceea ce inseamna ca isi pastreaza nutrientii vii si au garantie pe viata, aceste vase sunt alegerea perfecta pentru a gati mese sanatoase.

    Apreciază

  30. Imi place calitatea vasului de gatit, materialul din care este confectionat, faptul ca inchide ermetic. Gatesc des si as vrea sa incerc acest vas. As putea sa imi rasfat sotia cu mancare deliciosa.

    Apreciază

  31. Vasele acestea sunt MINUNATE! Mancarea gatita in ele are un gust extraordinar, am fost surprinsa de multe ori sa aud copiii nostri exclamand cat de buna este mancarea de cand gatim in Saladmaster. E o invetitie in sanatate care merita fiecare banut. Mancarea se gateste la foc mic, se pastreaza nutrientii aproape intacti plus ca timpul de gatire este injumatatit fata de vasele traditionale. Se economiseste timp, energie si ulei pentru ca gatind in aceste vase nu este nevoie de nici un strop de ulei.

    Apreciază

  32. Aleg vasul editie limitata de la Saladmaster de 4.5 L. Daca as gati in vasele Saladmaster mâncărurile nu vor conține metale grele sau alte chimicale, se gătește la numai 86 de grade Celsius, păstrându-și nutrientii care se vor pastra pana la 93%. Nu este nevoie de ulei la gatire, durata de preparare este mai mica.

    Apreciază

  33. Mi-ar placea sa am acest vas special,pentru a gati mai sanatos,in timp mai scurt,si pentru proprietatile lui:fabricat din Titan si Otel Chirurgical 316 Ti, material pur care nu emana metale grele si particole toxice.

    Apreciază

Comentariile sunt închise