Evenimente · Surse utile

12 days before Christmas 2020. Ziua 6: Povestea Bioscem

Update: Castigatorii sunt cei de mai jos. Toti vor fi contactati prin email sau Facebook daca comentariul a fost facut acolo. Verificati-va si spam-ul. 

  1. Setul 1 va merge la Cristina Aryana.
  2. Setul 2 va merge la Oprea Liliana.
  3. Setul 3 va merge la Oprea Gyongyike.
  4. Setul 4 va merge la Lacramioara C.
  5. Setul 5 va merge la Adinelle Barbu.
  6. Setul 6 va merge la Alexandra Luca.
  7. Setul 7 va merge la Alina Grec. 
  8. Setul 8 va merge la Cristina Secarea. 
  9. Setul 9 va merge la Mariana Mariuca Ichim. 
  10. Setul 10 va merge la Daniela Dana. 

Am pregatit pentru voi un concurs cu premii frumoase, care sustin sanatatea si starea de bine. De data aceasta va fi ceva mai special, adica in aceste 12 zile pana la Craciun veti gasi pe site-ul meu povestea a 12 afaceri romanesti de familie, pe care incercam sa ii ajutam in aceste vremuri provocative. Fiecare isi va spune povestea pe scurt si totodata au dorit sa va ofere si un cadou sau mai multe.

Concursul a inceput pe 14 decembrie, iar castigatorii vor fi anuntati aici pe site intre 5-8 ianuarie. Castigatorii vor fi contactati de fiecare firma in parte pentru detaliile de livrare. Regulile sunt simple anul acesta:

  • Trimite acest mesaj la cel putin 3 persoane, ori prin email, ori prin Facebook.
  • Urmareste timp de 12 zile fiecare postare si lasa un comentariu doar la postarea cu produsele pe care ti le doresti.
  • Intereseaza-te de produs, apasand pe link-ul fiecarui magazin si scrie din descrierea produsului, 3 motive pentru care doresti sa alegi aceste produse.

Ziua 6: Povestea celor de la Bioscem.ro

„Suntem o societate infintata acum 3 ani ca suport al conceptului Vitalitate si Protectie. Semnificația denumirii Bioscem vine de la Viata (bios)+ CEM: Care Este Minunata. Bioscem: Viata Care Este Minunata. Iar aceasta Viata este ca un ulcior cu Apa Vie, ulcior care nu trebuie sa aiba nici o fisura. Motto-ul nostru este „Nu adăugați ani vieții ci viată anilor!” – Alexis Carrel.

Pentru acest concurs deosebit, dorim sa va aducem un plus de Vitalitate in casele voastre oferind la 10 castigatori un pachet in valoare de 375 lei, continand urmatoarele:

Multumim Ligiei Pop pentru daruirea pe care o arata fata de sanatatea semenilor ei!

37 de gânduri despre „12 days before Christmas 2020. Ziua 6: Povestea Bioscem

  1. Îl cunosc pe Adrian de la Bioscem! E un mega super om! Îmi doresc CMO ul pentru domnișoara mea , care stă toată ziua pe telefon!

    Apreciază

  2. Folosesc Plasma de Quinton de aproape un an, iar efectele sunt vizibile. Apreciez mult toate produsele de pe site.

    Apreciază

  3. Ma tenteaza de mult plasma Quinton pentru o rehidratare la nivel celular, iar despre produsele CMO am citit recent si sincer, mi le-as dori pentru copii.

    Apreciază

  4. Sunt foarte incantata de plasma.Nepotica mea avea probleme cu demineralizarea dintilor.Dupa ce am folosit plasma timp de 1 an s au vazut multe imbunatatiri.Dintisorii sunt mai puternici,au disparut si petele,plombele nu au mai cazut.Si in cazul racelilor am folosit plasma cu succes.Mi ar placea dispozitivul CMO.Suntem multi in casa care folosim telefoane,leptopuri si avem mare nevoie de protectie.

    Apreciază

    1. Buna ziua.

      Pot sa va rog sa dati mai multe detalii? Varsta copilului, cum ati administrat. Ne confruntam cu o problema similara in cazul copilului nostru (7 ani) si m-ar ajuta mai multe informatii.

      Apreciază

  5. Wow! 🙂
    Indiferent că voi câștiga sau nu, voi achiziționa plasma. Mulțumesc că prin acest concurs faceți cunoscute produse de care multi habar nu au că există (printre care și eu)!

    Dispozitivul CMO mi-ar fi foarte util la serviciu. Lucrând la Protecția copilului, având 23 locații de care am grijă, telefonul este imposibil de evitat, ba chiar esential pentru cei care au nevoie de ajutorul meu. O protecție, cu dispozitivul CMO, mi-ar prinde de minune!

    Apreciază

  6. Plasma si CMO sunt niste produse foarte bune. Am un con, dar imi doresc si un CMO pentru tel. De asemeni, plasma e utila in multe afectiuni si e oricand bine-venita.

    Apreciază

  7. Este foarte bine venita initiativa ta Lidia,imi pare rau ca am obsevat tarziu,dar nu-i nimic,vreau sa-ti spun ca sunt binevenite toate informatiile pe care ni le oferi cu atata daruire,vreau de mult timp sa-mi cumpar plasma si aceste dispozitive miraculoase,multumesc!

    Apreciază

  8. Ofera protectie fata de radiatiile electromagnetice emise de smartphone, tableta, efecte validate stiintific, usor de utilizat

    Apreciază

  9. Plasma Quinton o folosesc zilnic! Ea permite o rehidratare eficientă la nivel celular și este un modulator imunitar natural, iar dispozitivul CMO compensează efectele biologice ale radiațiilor electromagnetice generate de telefoane mobile, smartphone și tablete.

    Apreciază

  10. Mi-as dori aceste produse pt un stil de viata mai usor. In plus, dispozitivul CMO ne protejeaza de efectele radiatiilor electromagnetice care pretutindeni sunt: telefoane, tablete etc.

    Plasma quinton inca Nu am incercat-o. Mi-ar placea, deoarece permite o rehidratare eficientă la nivel celular si este si un modulator imunitar natural.

    Apreciază

  11. Mi-ar prinde bine dispozitivul CMO deoarece folosesc mult telefonul si ar fi o solutie impotriva radiatiilor.

    Pe langa toate beneficiile ce le aduce prin rehidratere eficienta la nivel celular, plasma, ofera o stare de bine si multa energie. Si este complet natural!

    Apreciază

  12. Mi-as dori tare mult sa folosesc pentru copii plasma de quinton pentru ca are o acțiune ponderală și infinitezimală unică, cu o biodisponibilitate naturală de 100% la nivel intestinal și celular, permite o rehidratare eficientă la nivel celular, este un modulator imunitar natural. Nu in ultimul rand mi-ar fi foarte util dispozitivul CMO pentru echilibrarea radiatiilor electromagnetice produse de telefon.

    Apreciază

  13. Buna ziua, mi-ar placea dispozitivul CMO ptr la servici si bineinteles plasma quiton ptr probleme de sanatate.
    Multumesc

    Apreciază

  14. Îmi doresc ambele produse dar mai urgent este plasma pentru ca băiatul meu de 7 ani are probleme grave cu dinții. Folosim de câteva luni plasma dar nu reușim sa găsim protocolul.
    Plasma este buna pentru ca:
    -Are o acțiune ponderală și infinitezimală unică, cu o biodisponibilitate naturală de 100% la nivel intestinal și celular.
    – Permite o rehidratare eficientă la nivel celular.
    – Este un modulator imunitar natural.

    Apreciază

  15. Mi se pare interesant dispozitivul CMO, am citit in trecut recomandari bune despre acesta si fiind o persoana atasata de prieteni, familie folosesc des telefonul.

    3 motive: somn odihnitor, concentrare mai buna, nivelul scazut al radiatiilor ce favorizeaza cancerul.

    Apreciază

  16. Doamne Ajută!
    De plasma hipertonic şi de dispozitiv CMO pentru telefon am auzit acum mai bine de 5 ani (sau 4,5 ani). Mi-am dorit de atunci sa achiziţionez aceste produse. Mi-ar fi de mare ajutor toate acestea pentru un restart la modul de „conveţuire” cu mine insămi şi în strânsă armonie cu mediul înconjurător cât mai aproape de natura pură „necârcită” şi distrusă de noi, oamenii. Mulţumim Ligia că ne aminteşti să fim mai atenţi la nevoile noastre.

    Apreciază

  17. Imi doresc protectia pentru telefon, am ramas ultima pe lista, familia fiind pe primul loc.

    Apreciază

  18. Domnul Adrian Vornicu promoveaza un stil de viata sanatos accesibil oricui. Apreciem fiecare produs adus de el pe site si ne bucuram de implicarea lui in instruirea comunitatii.

    Apreciază

  19. Pentru refacerea echilibrului fluidelor biologice ale mediului intern (sânge, lichid extracelular, limfă) as folosi plasma hipertonic. CMO Easycall este singura protecție din lume pentru telefonul mobil care are validare biologică “in Vivo”. CMO Easycall compensează efectele biologice ale radiațiilor electromagnetice

    Apreciat de 1 persoană

  20. Vorbesc mult la telefon, ar fi perfect un astfel de dispozitiv. Nici nu stiam ca exista. as vrea sa le folosesc.

    Apreciază

  21. Dispozitivul este foarte util in ziua de azi pentru toti cei care isi doresc o protecție in plus si o sansa la o viață mai sănătoasă. Impreuna cu plasma sunt foarte utile de avut in casa

    Apreciază

  22. Am citit despre plasma Quinton pe aceste site si mi-as dori sa intru in posesia ei pentru baietelul meu care are probleme cu dintisorii. Am citit ca este foarte eficienta in remineralizare dar inca nu am incercat-o. Cat despre dispozitivul CMO este prima oara cand citesc despre el. Sunt convinsa ca este foarte util pentru a contracara efectele negative ale utiizarii tabletelor mai ales la copii.

    Apreciază

  23. Produsele de la Bioscem sunt o alternativa la tratamemtele clasice pentru o viata sanatoasa echilibrata si lunga. Quinton Hipertonic:
    – Are o acțiune ponderală și infinitezimală unică, cu o biodisponibilitate naturală de 100% la nivel intestinal și celular.
    – Permite o rehidratare eficientă la nivel celular.
    – Este un modulator imunitar natural iar CMO Easycall este singura protecție din lume pentru telefonul mobil care are validare biologică “in Vivo”. Protecția CMO reduce riscul de cancerogeneză la nivel celular cu 90% asigura un somn ogihnitor si concentrare

    Apreciază

  24. Protecția CMO reduce riscul de cancerogeneză la nivel celular cu 90%, ermite o rehidratare eficientă la nivel celular,este singura protecție din lume pentru telefonul mobil care are validare biologică “in Vivo”. Mi-as dori un astfel de dispozitiv!

    Apreciază

Comentariile sunt închise