Evenimente

„Retete Vegane Fara Foc” in concurs la Europa FM

Update 2016: Cartea „Retete Vegane Fara Foc” are alta coperta si a ajuns la editia VI si cuprinde acum 101 retete. In loc 80 de retete cat avea la prima si la editia V (sau 50 de retete in prima ei editie). Pana in prezent, s-au vandut peste 15.000 de exemplare. Detalii despre aceasta carte, gasiti aici.

 

Update 10 septembrie, 2010: La concurs au participat 380 de persoane, iar castigatorii au fost Victor Florin Etves si Camelia Mihaila.

Va anunt cu bucurie ca puteti castiga doua exemplare de Retete Vegane Fara Foc, printr-un concurs lansat de Europa FM, desfasurat pana la 10 septembrie 2010. Pentru mai multe detalii accesati site-ul Europa FM.

  • Daca doriti sa descoperiti si mai multe retete si sfaturi utile de nutritie, va invit sa achizitionati cele 8 carti ale mele tiparite pana in prezent (2017), spun asta, fiindca alte 3 sunt in lucru. Daca doriti detalii despre magazinele fizice sau online unde pot fi gasite aceste carti cat si de magazinele care livreaza in Republica Moldova si international, apasati AICI.
  • Toate cartile cu retete si sfaturi sunt dedicate in special celor care au o alimentatie traditionala, din dorinta de a ii ajuta sa isi imbunatateasca calitatea vietii, fara sa fie obligati sa renunte la obiceiurile alimentare initiale.

7 gânduri despre „„Retete Vegane Fara Foc” in concurs la Europa FM

  1. M-am inscris la concurs si sper sa castig cartea ta pentru ca sunt sigura ca este minunata si-mi va fi de folos!
    Dar as avea o intrebare: ce trebuie sa fac? doar sa ma inscriu? sau tre sa raspund la ceva intrebari? sau tre sa ascult europa fm?
    Multumesc anticipat Ligia! Si felicitarile mele pentru reusita carte!

    Apreciază

    1. Buna Angi, si ma bucur ca te-ai inscris la concurs. Ei spun ca doar cu un clik poti castiga cartea, si mai ales sa fii logat la ei. Nu stiu daca implica mai mult, cred ca doar atat din indicatii. Draga mea, va trebui sa vorbesc cu tine cate ceva, te caut pe email.

      Ligia

      Apreciază

  2. Bafta! Tine-o tot asa ! In curind sper sa te vad si pe un post national tv., prezentand acsta carte si filozofia de viata ce trebuie s-o adopti pentru a gati astfel !
    Pace si bine!

    Apreciază

Comentariile sunt închise