Frumusete si intretinere

Gimnastica Feței

Intotdeauna ne gandim sa ne exersam muschii corpului si mai mereu uitam ca si fata are 55 de muschi care trebuie exersati zilnic. Asadar, sa incepem saptamana cu cateva exercitii distractive prezentate de Jack Lalanne. 

Chiar daca exercitiile sunt amuzante, daca veti persista, veti ramane impresionati de rezultate. Sunt oameni care practica acest fel de exercitii, numite mai modern „Face Yoga”, si care au reusit sa scape de riduri adanci si fara sa fie nevoie sa faca face lift. E gratis si functioneaza, doar sa persistam. 

10 gânduri despre „Gimnastica Feței

  1. Mutumesc mult pentru acest material. Si dvs. sa aveti o saptamana frumoasa!

    ________________________________

    Apreciază

  2. Buna Ligia,

    Esti extrem de atenta si grijulie cu noi, cele care uneori mai uitam de lucrurile acestea atat de importante !multumesc,

    Apreciază

    1. Multumesc Paula. Apreciez intotdeauna un comentariu pozitiv tinand cont ca marea majoritate a oamenilor sunt urmariti fara sa realizeze de negativism. Cu drag!

      Apreciază

  3. SUPERB FELICITARI ..LUCURILE MARUNTE SUNT ATAT DE IMPORTANTE E BINE CA NE MAI AMINTESTE CINEVA …GOD JOB..TINE-O TOT ASA..KISS SI BAFTA

    Apreciază

  4. Draga Ligia, de ceva timp urmaresc site-ul tau cu mare interes, caci tot de ceva timp ma intereseaza alimentatia sanatoasa. M-am rugat Bunului Dumnezeu sa-mi indrepte pasii catre ceea ce e bun pentru mine. Si hoop! am aterizat aici, pe site-ul tau, site ce mi-a parvenit de la o amica prin e-mail. Deci, nimic nu e intamplator pe lumea asta, nu?
    Tin sa-ti multumesc pentru tot ceea ce faci, esti un om bun, cu suflet neintinat si dornic sa faca bine in juru-i. Nu pot decat sa te incurajez sa continui, caci numai astfel iti faci tie insasi mult bine. Fii binecuvantata in continuare!

    Apreciază

  5. Ma bucur f mult sa te descopar! Am descoperit retetele tale si abia astept sa le incerc. Abia astept sa mi iau cartile tale!
    Multa bafta in continuare si curaj cu ‘burtica’.
    Natalia

    Apreciază

Comentariile sunt închise