Marturiile cititorilor · Retete fara foc

Cititorii incearca tortul de ciocolata

Draga mea Ligia, am facut tortul de ciocolata la care am adaugat in loc de menta, portocale si a iesit fabulos, nici nu pot sa il descriu. Am mai adaugat cateva ingrediente si l-am scaldat cand l-am servit intr-un sos delicios de afine zi zmeura! Cu drag, Ruxy! Pentru a vedea ingredientele folosite de Ruxy, apasati aici.

 

  • Pentru  retete sanatoase, consultati Cartea mea de bucate online care cuprinde peste 200 de retete.
  • Daca doriti sa descoperiti si mai multe retete si sfaturi utile de nutritie, va invit sa achizitionati cele 8 carti ale mele tiparite pana in prezent (2017), spun asta, fiindca alte 3 sunt in lucru. Daca doriti detalii despre magazinele fizice sau online unde pot fi gasite aceste carti cat si de magazinele care livreaza in Republica Moldova si international, apasati AICI.
  • Toate cartile cu retete si sfaturi sunt dedicate in special celor care au o alimentatie traditionala, din dorinta de a ii ajuta sa isi imbunatateasca calitatea vietii, fara sa fie obligati sa renunte la obiceiurile alimentare initiale.

6 gânduri despre „Cititorii incearca tortul de ciocolata

  1. muuuamaa, ce bine arata! norocul meu ca mai am o savarina ratacita prin frigider, ca altfel as fi riscat si eu sa fac un tort de ciocolata la ora asta…si eu chiar nu stiu sa gatesc:|

    Apreciază

  2. Si eu am facut tortul de ciocolata: a fost fabulos (in loc de esenta de menta am pus menta uscata la plic). Minunat- abia i-am lasat si sotului meu o parte pentru ca nu ma puteam opri! Ligia, pentru tot efortul tau, ma inclin…

    Apreciază

Comentariile sunt închise