Evenimente

Poze de la demonstratia culinara si lansarea de carte din 25 septembrie 2011

Va prezint poze de la demonstratia culinara din 25 septembrie 2011 care a avut loc in cadrul Targului de Toamna Raw Generation. Chiar daca timpul a fost scurt, am avut parte ca de obicei de un public minunat, entuziast si dornic sa guste preparatele raw.

Lansarea noii mele carti, „Deserturi pentru Parinti si Copii Sanatosi„, a avut loc inainte de demonstratia culinara. Eu si sotul meu am vorbit despre scopul cartii si efortul depus pentru a o scrie si produce.

Apoi am trecut la treaba! 🙂

La acest targ am dorit sa ofer o atmosfera mai linistita celor din audienta, mai apropiata de cea de la demonstratiile mele culinare obisnuite, asa ca am inchis usile cand a inceput programul si am acceptat doar un numar limitat de oameni. Stiu ca ar fi dorit mai multi oameni sa intre in sala, dar am ales sa evit inghesuiala de anul trecut si sper ca cei prezenti au inteles corect gestul meu si l-au apreciat.

M-am bucurat sa ma intalnesc cu multi oameni pe care i-am cunoscut online, si a fost o placere sa o intalnesc personal pe Alice Lopez, despre care am scris pe site cu ceva timp in urma.

Această prezentare necesită JavaScript.

5 gânduri despre „Poze de la demonstratia culinara si lansarea de carte din 25 septembrie 2011

  1. Buna seara! Ma numesc Iulia Lung si am avut placerea mare sa particip la ultimul targ al Ligiei. Am asteptat evenimentul cateva luni. A fost grozav sa o cunosc in persoana pe Ligia si sa schimb cateva vorbe si cu sotul ei, a carui munca o admir deasemenea. Am facut cateva poze cu Ligia si ea a fost draguta sa-mi semneze si ultima ei carte. Imediat a doua zi am si incercat sa prepar doua retete, pe care mi le-am facut cadou de ziua mea.
    Voiam sa spun ca am asteptat mult acest targ si nimic nu m-a dezamagit. Toti cei pe care i-am intalnit acolo erau frumosi la suflet, se simtea in aer o vibratie pozitiva. Nu era nici o incordare intre negustor si cumparator, cine castiga, cine obtine mai mult. Toti pareau a fi prieteni ce ne asteptau de mult sa ne invete, sa ne ghideze, sa ne ofere, sa ne rasfete. Am primit mici daruri de la mai toate standurile. Era parca un concurs, cine e mai darnic.
    Singurul regret este ca va trebui sa asteptam inca o jumatate de an ca sa-i mai intalnim. Noi am devenit raw food-isti de aproape un an si site-ul Ligiei a fost printre primele pe care le-am descoperit in romana. De atunci a ramas un far pentru noi, o directie, a parere obligatoriu de verificat in orice aflam nou despre hrana vie. Cu aceeasi placere mare i-am intalnit la targ si pe cei de la Casa Raw.z si a fost exact asa cum mi-i imaginam, niste prieteni, parteneri, inimosi si darnici. Am avut si surprize la targ, am cunoscut si aflat pe multi altii pe care internetul inca nu ni-i scosese in cale. Si care ne vor fi mai aproape de acum.
    A fost o intalnire mobilizanta pentru noi, un prilej sa ne reamintim beneficiile acestui mod de viata si sa ne intarim inca o data in fata tentatiilor, reclamelor otravite, minciunilor generale din sistem.
    Felicitari organizatorilor si multumiri tuturor celor care si-au pus la dispozitie cunostintele si munca pentru a ne ajuta sa traim mai bine, mai frumos.
    Succes in tot ce veti face! Numai bine!

    Cu admiratie,
    Iulia Lung.

    Apreciază

  2. Un pas mai departe ar fii sa ne producem singuri hrana.Criza se va ampifica si se va face foamea.in special in orase.Va las citeva adrese unde va puteti informa,si decide daca mai merita sa locuiti in orase cu o asa perspectiva apropiata.Eco-village este propunerea mea.Cine o sutine

    http://countrylivinguniversity.com/classroom/ Seminar audio – hrana contaminata,tinut de profesorul de gradinarit de la Institutul Weimar

    http://www.urbandanger.com/Watch-It-Online.html Film – pericolul orasului

    Modalitati de a construi case fff.ieftin si sanatos,a supravietui in timpul crizei cind NU VOM PUTEA SA VINDEM SI SA CUMPATRAM.Cine are urechi …..

    http://www.youtube.com/watch?v=3CPsTF2vsf8&feature=related Case din pamint

    http://www.youtube.com/watch?v=Frkps9jmCVM&NR=1&feature=fvwp camera din
    http://www.youtube.com/watch?v=Sk5nBAc2-IY&feature=related caramizi din lut
    http://www.youtube.com/watch?v=GaNrE9LwneY&feature=BFa&list=UL1m5rSTVIV-A&lf=mfu_in_order eco vilage pioniers,produc hrana organica, eco si o vind,au workshops pt.interesati,se autointretin cu mult succes (fii veacului acestuia sunt mai intelepti ca fiii lumini )

    http

    Apreciază

Comentariile sunt închise