Alimentatia raw vegana · Evenimente

Poze si video de la demonstratia culinara, Medias, 16 mai 2010

Dupa cum am amintit cu ceva timp in urma, duminica, 16 mai, am tinut si la Medias o demonstratie culinara cu succes. Am fost bucurosi sa avem printre noi si 2 reprezentanti ai televiziunii locale, Nova TV, si le multumim si cu aceasta ocazie pentru dorinta lor de a spune si altora despre mancarea fara foc. Am avut parte de 22 de oaspeti extrem de deschisi, dornici sa afle cat mai multe, iar evenimentul a fost unul interactiv si plin de voie buna.

Dupa cum veti vedea si in scurtele secvente video de mai jos, ne-am simtit ca intre vechi prieteni chiar daca nu ne cunoasteam toti intre noi, iar oaspetii au fost placut impresionati de gustul delicios ar retetelor fara foc, si chiar a salatelor incercate, din plantutele de ridiche si floarea soarelui. Cativa dintre oaspeti au fost suspiciosi la inceput, insa gustand fiecare reteta in parte, si-au dat seama ca a meritat efortul incercarii. Am demonstrat 6 retete delicioase, care dupa cum am spus, au fost pe gustul pur romanesc al tututor oaspetilor. Piesele de rezistenta au fost atat bomboanele Raffaello, cat si tortul de la final, ornat cu frisca de caju si glazura proaspata de ciocolata.

La tortul final, toata lumea a ramas fara grai, intreband daca nu cumva am pus vreun ingredient care nu l-am amintit. Visam la un alt eveniment de acest gen, sperand sa facem cunoscut oamenilor ca se poate manca si altfel.

Daca doriti sa vedeti si secvente, am adaugat un video clip care cuprinde si parerile oamenilor, spuse la sfarsitul prezentarii.

Doresc sa multumesc inca odata tuturor participantilor pentru timpul petrecut alaturi de noi.

18 gânduri despre „Poze si video de la demonstratia culinara, Medias, 16 mai 2010

  1. super Ligia. am urmarit videoclipu fara rasuflare!! felicitari in continuare. am bagat de seama ca foarte multe presoane au apreciat sucul de grau…abia astept sa cumpar si eu sa il fac. felicitari pentru tot ceea ce faci pentru oameni si Dumnezeu sa te binecuvanteze.
    Succes in continuare.

    Numai bine,
    Iulia

    Apreciază

    1. Buna, felicitari pt demonstratie! am vrut sa ajung si eu, dar doar pe la ora 18;00 am fost in medias 😦 Sunt din Sibiu, si imi doresc mult o demonstratie si la Sibiu. Trebuie sa incep sa mobilizez oamenii, si sa organizam o demonstratie delicioasa! 🙂
      Numai bine,

      Paula

      Apreciază

  2. bravo!
    esti un mare exemplu!
    poate veniti si la noi – vl.
    fac reclama, impart fluturasi… facem ceva… D zeu ne vede!
    Esti super!

    Apreciază

  3. Felicitari din nou !! Observ ca a fost un succes si la Medias,
    ma bucur atat de mult, multa bafta in continuare

    Apreciază

  4. Merci Laura, chiar a fost o surpriza frumoasa pentru toti. E foarte interesant ca oamenii au o alta perceptie in general despre termenul de demonstratie, cred ca mai rece si mai formala, si cand vin si observa ca este o atmosfera calda si mai ales mancare buna, se deschid foarte mult si sunt gata sa primeasca altfel informatiile. Lucrul asta imi da o satisfactie peste masura, simtind ca printr-o simpla demonstratie fac o diferenta in viata lor, motivandu-i sa manance mai sanatos si mai controlat.

    Apreciază

  5. Multumesc Alina,

    Chiar surprinzator pentru romani, foarte multi oameni sunt dispusi sa face ceva pentru sanatatea lor. Sunt fericita pentru asta!

    Apreciază

  6. Te astept la Bucuresti, Ligia. Daca te pot ajuta cu ceva in ce priveste organizarea in capitala, da-mi de stire. Tu si Raul puteti innopta la noi de exemplu…..te gandesti si ma anunti. Cand vei sti toate detaliile legate de Bucuresti , am sa pun si eu pe blog anuntul.

    Apreciază

  7. Andreea draguta de tine, iti multumesc mult pentru dorinta de a ne ajuta. Te anunt daca mai sunt lucruri de rezolvat, deocamdata acum incercam sa lucram la publicitate, si asta ar fi un element important la care m-ai putea ajuta, iar sala, cu ajutorul lui Dumnezeu suntem pe calea cea buna. Ni s-a promis ceva, si asteptam confirmare.

    De stat, avem unde sa stam. Fratele meu este student in Bucuresti, deci am avea sigur unde dormi, pe jos pe sus, ne descurcam noi. Merci de asemenea ca vrei sa faci reclama si pe blog-ul tau. Apreciez din tot sufletul ajutorul tau.

    Multumesc mult!
    Ligia

    Apreciază

  8. Ce rau imi pare ca nu am participat si eu la demonstratie 😦
    Arata foarte bine tot ce ai pregatit si vad ca si invitatii au avut numai cuvinte de lauda. Bravo!
    Daca si reusesti macar doi oameni sa adopte acest stil de viata, atunci ai toate respectele mele. Stiu din proprie experienta cat este de greu sa schimbi ceva 🙂
    Felicitari inca o data pentru munca ta !

    Apreciază

    1. Draga mea Cristina, poate va mai fi o data viitoare si pentru tine. Oricum in orasele in care merg, de obicei mai programez si a doua sau a treia prezentare. Vreau sa-ti multumesc pentru incurajari si pentru sustinere. Si sa stii ca bucuria mea este sa vad cand oamenii chiar vor sa faca schimbari, chiar si minore, este un inceput si tot este bine. Tinerii in general sunt mai deschisi, dar si oamenii de varsta medie care inainte erau preocupati de vegetarianism primesc cu bucuria totul.

      Numai bine,
      Ligia

      Apreciază

Comentariile sunt închise