Evenimente · Meniu raw food · Retete fara foc

Meniu de Revelion

Masa de Craciun a fost una bogata, plina de bucate alese si gatite cu dragoste insa stomacul e obosit si tare si-ar dori niste preparate usoare dar in acelasi timp delicioase. Timp pana la Anul Nou mai este, asa ca faceti-va rezervele pentru o masa imbelsugata de sanatate si culoare! Va propun un meniu simplu de realizat si gustos care poate completa masa voastra. Pentru a vizualiza fiecare reteta, dati click pe fiecare titlu.

Aperitive

Zacusca raw

Telemea Braziliana alaturi de un platou cu legume taiate.

Branza raw vegana cu morcovi

Feluri principale

Ciorba de burta fara burta Ciorba de burta fara burta

Sau supa de dovleac

Sarmale din nou? Da, insa multi prefera sa aiba sarmale pe masa atat de Craciun cat si de Anul Nou 🙂

Deserturi

Bomboane gen Raffaello sau bulgarasi de zapada

Sarlota din ciocolata fara lapte, oua si zahar

Tort de frisca cu visine congelate

Prajitura cu mere 

Brownies

Bauturi Racoritoare 

Gingerata

Punch de mere 

Eggnog

  • Pentru  retete sanatoase, consultati Cartea mea de bucate online care cuprinde peste 300 de retete.
  • Daca doriti sa descoperiti si mai multe retete si sfaturi utile, va invit sa achizitionati cele 8 carti tiparite pe care le-am scris pana in prezent, care pot fi gasite in majoritatea librariile din tara, la Raw Vegan Mall cu autograf, in supermarket-uri si la toate librariile mari online, precum eMagLibris, Carturesti etc. Cartile pot fi livrate si international de catre magazinul Carturesti.
  • Toate cartile cu retete si sfaturi sunt dedicate in special celor care au o alimentatie traditionala, din dorinta de a ii ajuta sa isi imbunatateasca calitatea vietii, fara sa fie obligati sa renunte la obiceiurile alimentare initiale.

4 gânduri despre „Meniu de Revelion

  1. E cit se poate de simplu .L-am facut si eu de revelion si a avut mare succes. Multumesc ca ne dai idei si nu mai trebuie sa rasfoim cartile de bucate.

    Apreciază

  2. Eu m-am referit la torul de frisca .Am uitat sa specific.Comentariile se pun la tot meniul.Gingirata am facut-o,tortul de mere la fel,sarmalele si brinzica in timpul anului.Tortul a fost noutate pentru mine si turta dulce care urmeaza sa fie incercata cit de curind.

    Apreciază

Comentariile sunt închise